Zvezda bi da zaigra "Moravac", Čačani žele pobedu (19:00)

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 29.09.2014.
09:37
Izvor: Sportske.net

Večeras od 19 časova na programu je jedan od derbi mečeva 7. kola JSL, a na stadionu u Čačku sastaju se Borac i Crvena Zvezda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Odloženo, 7. kolo JSL na programu je danas, a derbi meč igra se na stadionu Kraj Morave gde će domaći Borac pokušati da iznenadi Crvenu Zvezdu, jedinu ekipu iz domaćeg prvenstva koja nije osetila gorčinu primljenog gola.

Iz redova aktuelnog šampiona ističu da žele da nametnu svoj ritam u ovom duelu, a najviše se očekuje od nekadašnjeg fudbalera Borca iz Čačka, Darka Lazovića koji je 2009. godine stigao na Marakanu upravo iz ovog kluba. "Udarna igla" u samom špicu biće Đorđe Rakić, Kragujevčanin koji trenutno deli treću poziciju liste strelaca i koji se nalazi u dobroj formi za razliku od samog početka prvenstva.

U skorijoj istoriji ekipa Crvene Zvezde nema sreće u Čačku, jednu titulu su izgubili kraj Morave nakon nerešenog ishoda (0:0 pre tri sezone), a pre dve godine su poraženi kada je ekipu predvodio Robert Prosinečki. Tada je bilo 2:0 za ekipu iz Čačka.

"Nema kalkulisanja, od starta želimo da nametnemo svoj ritam, a pored dobre realizacije treba da zaustavimo njihove akcije.", rekao je Aleksandar Kovačević.

U suprotinom taboru trener Čačana, Bogić Bogićević, istakao je da očekuje pobedu.

"Pokazali smo u sredu u kupu da možemo da se nosimo sa Crvenom Zvezdom i to na Marakani. Očekujem da ćemo u današnjem meču odigrati još bolje i ubedljivije, da će Borac svoje šanse ovoga puta iskoristiti i da do kraja budem konkretan - pobediti.", rekao je nekadašnji trener Donjeg Srema i Javora, Bogić Bogićević.

Crvena Zvezda još nije primila golu ovom šampionatu, a mladi Predrag Rajković dominira na golu ovog tima. Ukoliko i ovog puta ostane nesavladan biće za nijansu bliži neprikosnovenom Mladenu Božoviću koji nije primio gol 916 minuta. Rajković je trenutno na koti 567.

Meč u Čačku počinje u 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke