Zvezda bez problema protiv "fenjeraša"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 13.04.2017.
18:52
Izvor: Sportske.net

"Zebre" su pružile dobar otpor danas, imali su i par šansi, ali nisu imali snage da pobede ili izvuku nerešeno protiv Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je zabeležila novu pobedu u Superligi Srbije, ovoga puta nije imala previše problema protiv Borca iz Čačka, poslednjeplasirane ekipe u Superligi - 2:0 (1:0).

Domaćin je na našem najvećem stadionu imao inicijativu u prvom poluvremenu, ali nije imao previše šansi. U 4. minutu smo videli jednu diskutabilnu situaciju, Ristić je pao u kaznenom prostoru, ali je Đokić odmahnuo rukom, penala nije bilo, iako je bilo elemenata za to.

Galvao je imao jednu šansu na drugoj strani, da bi u 20. minutu Ristić, koji je danas igrao u veznom redu, imao dobru šansu, šutirao je, ali je golman dobro reagovao.

Milijaš je imao dobru priliku iz slobodnog udarca, ali je gađao u golmana, da bi na drugoj strani bila viđena najbolja šansa za Borac. Kostić je bio u dobroj šansi, ali je Manojlović pokazao da je jedan od najboljih golmana lige.

U 35. minutu Plavšić pada u kaznenom prostoru gostiju nakon duela sa Janičićem, sudija Đokić ovoga puta nije imao dilemu i pokazao je na belu tačku.

Siguran izvođač je bio Kanga, 1:0 za Crvenu zvezdu.

U nastavku Milijaš je imao šansu glavom, a zatim je Vujaklija postigao gol, ali iz ofsajd pozicije. U nastavku, neverovatna šansa za Vujakliju nakon asistencije Kange, ali je Janičić sprečio čist pogodak.

Imao je Maričić jednu dobru šansu za Borac u 84. minutu, lopta je proletela malo pored leve stative golmana Manojlovića.

Na drugoj strani novi penal za Crvenu zvezdu. Miloš Marković je povukao Džona Ruiza za ruku, a upravo je Kostarikanac uzeo loptu u svoje ruke. Nije bio siguran, ali je na loptu naleteo Boaći koji postavlja konačan rezultat.

Do kraja je Kanga pogodio prečku i to je bilo sve na stadionu "Rajko Mitić" do kraja utakmice.

Crvena zvezda naredni meč igra protiv Partizana u utorak, dok će Borac imati velikih problema da izbori opstanak u ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Saturday, 15.04.2017
02:59

Gazi Zvezdo sve pred sobom!!!

avatar
Poznavalac
Friday, 14.04.2017
10:46

Pa da li je moguće,dokle više???Ovo nema smisla,sve je otišlo predaleko,pa banglades ima regularniju ligu.Ono nije bilo ni remplovanje i gle čuda sudija pokazuje na penal??cirkus,nemam reci..

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 13.04.2017
19:55

U 35. minutu Plavšić pada u kaznenom prostoru gostiju ....

avatar
PoparaZarko
Thursday, 13.04.2017
19:48

Samo jos tropenalac..

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Thursday, 13.04.2017
21:56

3 utskmice iz prelaza o cemu ti smes da pricas??

avatar
PoparaZarko
Friday, 14.04.2017
02:58

Smem o golu iz redarskog prostora na derbiju, o delegiranju istog tog sudije za utakmicu Partizana, vasih prelaza protiv Vojvodine i ostale kompanije i sve to na celu sa covekom sa poternice i Kokezom.. I naravno o cemu god zelim, to se zove demokratija.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Thursday, 13.04.2017
19:00

Оба пенала су била чиста не можете ништа да причате

avatar
ugaseni zivoti
Thursday, 13.04.2017
18:57