Zvezda bez Frimponga, pod znakom pitanja još dvojica

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.04.2017.
10:35
Izvor: Sportske.net

Poslednju utakmicu ligaškog dela sezone aktuelni šampion Srbije odigraće u donekle izmenjenom sastavu.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije stavlja tačku na ligaški deo sezone duelom sa poslednjeplasiranim Borcem, a trener Miodrag Božović moraće da napravi određene korekcije u sastavu za ovaj meč.

Zbog četiri žuta kartona utakmicu 30. kola između Crvene zvezde i Borca propustiće Abraham Frimpong, dok su još dvojica igrača domaćeg tima pod znakom pitanja.

Defanzivac iz Gane koji je zimus stigao na "Marakanu" iz Napretka do sada nije propustio nijednu prvenstvenu utakmicu, ali će zbog "parnih" kartona ostati van protokola za meč sa Borcem.

Miodrag Božović nema previše prostora za eksperimentisanje pa se očekuje da u zadnju liniju bude prebačen Damjan Le Talek, dok će mesto u veznom redu iz Mičela Donalda zauzeti Nenad Milijaš ili Marko Poletanović.

Zbog činjenice da četiri dana nakon duela sa Borcem crveno-beli igraju 154. "večiti" derbi, moguće je da će u sastavu biti još nekih promena, ali svakako ne drastičnih. Pod znakom pitanja su zbog povreda Nemanja Milić i Džon Ruiz, pa ostaje da se vidi da li će Božović uvrstiti njih dvojicu u protokol.

Posebnu pažnju na meču sa Borcem moraće da obrate Aleksandar Luković i Marko Petković pošto njima dvojici preti suspenzija ukoliko zarade nove javne opomene.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke