Zvezda - Antić prekobrojan

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.01.2015.
11:16
Izvor: Sportske.net

Pripreme u Sloveniji pomoći će Nenadu Lalatoviću da se odluči za grupu od 22 igrača na koje će računati tokom proleća a već sada je izvesno da u njoj neće biti mesta za mladog Nikolu Antića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u Termama Čatež gde bruse formu za prolećni deo sezone.

Nenad Lalatović trenutno na raspolaganju ima 29 fudbalera ali je sasvim izvesno da će do početka prolećnog dela sezone taj spisak biti skraćen na, kako je i sam trener potvrdio, 22 imena.

"Neću za 15 mečeva da gomilam igrače. Potrebna su mi 22, grehota je držati kvalitetnog igrača na klupi, pustućemo neke na pozajmicu kako bi imali minutažu" izjavio je Nenad Lalatović pre dva dana.

Kako sada stoje stvari prvi će sa spiska "otpasti" Nikola Antić (21), bivši omladinski reprezentativac koji je prošlog leta stigao na "Marakanu" iz Rada.

Crveno-beli na poziciji levog beka imaju četvoricu igrača a njima se može dodati i Aleksandar Luković koji prinudno može da pokrije to mesto na terenu.

Kada se uzme u obzir da je Nikola Mijailović suspendovan i da će Dušan Anđelković imati prednost kraj leve aut linije, Zvezda će po svoj prilici Antića poslati na pozajmicu a konkurenciju Anđelkoviću praviće Stefan Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Saturday, 24.01.2015
12:45

Zao mi je ovog Djordjevica,decko ni ove polusezone nece igrati a jedini razlog sto je on ostao a Antic ide na pozajmicu je zato sto Djordjevic cuti i ceka a Antic bi tuzio klub u roku od mesec dana.. Stefane,bezi iz Srbije po cim ti se ukaze prilika (kao u ostalom i svi mladi igraci)!

avatar
kostajnicacz
Saturday, 24.01.2015
18:07

razlika je u tom sto je antic mladji i potrebnije mu je da igra iu kontinuetu