Zvezda - Anđelko igra kao preporođen, Spartak želi njegovu alternativu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.02.2017.
09:55
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Kako iskusni Dušan Anđelković igra na aktuelnim zimskim pripremama, teško će ga iko istisnuti iz startne postave u nastavku sezone...

Crvenazvezdafk.com
Crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, u poslednje dve utakmice, Anđelković je upisao čak tri asistencije, sve tri za novajliju Ričmonda Boaćija, za dva najnovija trijumfa Zvezde, protiv Rumunske Olimpije (1:0) i kiparskog Arisa (3:1).

Imajući to u vidu, teško je očekivati da bi status mladog levog beka Stefana Miloševića mogao bitnije da se popravi u nastavku sezone.

To želi da iskoristi njegov bivši klub, subotički Spartak, koji kako prenosi ''Žurnal'', želi Miloševića da dovede na pozajmicu do kraja sezone.

Ipak, Miloševiću se takva opcija ne dopada.

''Pričao sam sa direktorom Terzićem, pominjalo se da odem u Spartak. Bio sam tamo i znam kako je, zato je bolje da se ovde borim za mesto u timu. Konkurencija je jaka, ali nema predaje'', poručio je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 50
Tuesday, 07.02.2017
20:29

'Ajde nazad u satelit.

avatar
Branislav
Tuesday, 07.02.2017
14:23

Andjelkovic kida kako igra. Nisam ga bas nesto gotivio i ne voli kad stariji igraci zauzimaju mesto nekom mladom reprezentativcu, ali on je to zasluzio. Milosevicu je ostalo samo da se bori i izgara da bi dobio prednost u odnosu nad njim.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 07.02.2017
13:38

Браво мали Звезда се воли срцем свим а сад стрпљиво чекај своју шансу.