Zvezda - Ako imaš šal, ne treba ti karta

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.12.2015.
10:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Lider na tabeli Superlige Srbije u subotu će odigrati poslednju takmičarsku utakmicu na domaćem terenu u 2015. godini a klub je obezbedio besplatan ulaz za svakog navijača koji sa sobom ponese crveno-beli šal.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju jesenji deo sezone koji je obeležen nesvakidašnjim nizom od 17 uzastopnih pobeda, odnosno 18 trijumfa i svega dva remija na 20 odigranih utakmica.

Poslednji takmičarski meč u kalendarskoj 2015. godini na domaćem terenu crveno-beli će odigrati 12. decembra od 18 časova protiv surduličkog Radnika.

Biće to pretposlednji meč koji će lider Superlige odigrati u jesenjem delu tekuće sezone a samim tim i prilika da navijači pozdrave četu Miodraga Božovića.

Zbog toga je klub doneo odluku da ulaz na meč sa Radnikom bude slobodan, odnosno da svako ko sa sobom ponese crveno-beli šal uđe na tribine bez plaćanja karte.


"Biće ovo odlična prilika da navijači pozdrave svoje ljubimce koji su ih prethodnih meseci nebrojano puta obradovali, i da svi zajedno proslave jesenju titulu" stoji na sajtu Crvene zvezde.

Klub iz Ljutice Bogdana neprikosnoveno drži lidersku poziciju na tabeli Superlige sa 19 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Borac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 08.12.2015
13:07

Cestitam mojoj Zvezdi i svim Zvezdasima godisnjicu titule svetskog sampiona. To je bilo na danasnji dan 1991. godine.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 08.12.2015
11:50

Svi na Marakanu da odamo priznanje nasim majstorima fudbala.

avatar
Vladislav Milaćević
Tuesday, 08.12.2015
11:36

DOLAZIM !!! :)