Zvanično - Trifunović u Vojvodini

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.07.2016.
13:02
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Trifunović parafirao je ugovor sa novosadskom Vojvodinom i tako postao četvrto pojačanje superligaša sa "Karađorđa" u tekućem prelaznom roku.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina i iskusni napadač Miloš Trifunović (31) ozvaničili su saradnju na dve godine.

Beograđanin koji ima bogato iskustvo igranja u domaćem prvenstvu ali i na internacionalnoj sceni postao je četvrto pojačanje Vojvodine u tekućem prelaznom roku.

Miloš Trifunović je rođen 15. oktobra 1984. godine i igra na poziciji napadača, a tokom karijere nosio je dresove Crvene zvezde, Javora, Radničkog iz Niša, ali i Njukasl Džetsa i Ordabasija.

Pre Miloša Trifunovića na "Karađorđe" su stigli Vladimir Kovačević, Šaleta Kordić i Dženan Bureković, tako da je novi napadač postao četvrto pojačanje za novu sezonu.

Najnovije pojačanje crveno-belih iz Novog Sada nema pravo nastupa u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Konahs Kijem ali će biti na raspolaganju Nenadu Lalatoviću ukoliko Voša izbori plasman u narednu rundu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Susaeta
Thursday, 21.07.2016
18:33

Sto niste napisali da je igrao za Jedinstvo iz Bijelo Polja, kad se sjetim kad je dao 2 gola protiv Partizana (2005 god liga SCG). U prvo poluvrijeme smo vodili 2-0 Partizan, stvarno se to ne zaboravlja :)

avatar
Anderton
Thursday, 21.07.2016
14:26

igrač za sredinu tabele, bolje im je da su oni vratili Poletanovića, u Zvezdi neće ni igrati, ili da vrate Danijela Aleksića koji je negde u Švici čini mi se

avatar
slaninar
Friday, 22.07.2016
08:10

poletanovic ni blizu Vose posle ovoga sto je uradio, a jos gore jer je bio i kapiten, a Dani msl da se ne bi vracao jer je konacno usao u formu i igra. tesko je naci sada na tristu igraca koji je kvalitetan a igrao bi za platu koje je svinja njima uvek mala. a bankomata nema kao pojedini sto imaju. zato moramo da dovodimo prosecne igraci pa koji se oktkine.