ZVANIČNO - Reprezentacija Srbije gostuje u Harkovu!

Autor: Beta Beta
sreda 19.10.2016.
15:42
Izvor: Beta

Kako je i najavljivano, naš nacionalni tim odigraće 15. novembra prijateljsku utakmicu sa selekcijom Ukrajine.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće 15. novembra u Harkovu prijateljsku utakmicu sa Ukrajinom, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS).

Kako se navodi na sajtu FSS, utakmica će se igrati na stadionu Metalista, koji je dobio saglasnost Evropske fudbalske unije (Uefa) posle zahteva Fudbalskog saveza Ukrajine da se duel sa Srbijom igra u Harkovu.

Srpski fudbaleri će tri dana pre duela u Harkovu igrati u Kardifu protiv Velsa, utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Komreolne
Wednesday, 19.10.2016
21:09

Posle Hondurasa,Ukrajine reprezentacija ce ici na atraktivna gostovanja Siriji u Alepu, J.Koreji, Vanuatu zemlji ljudozdera i turneja se zavrsava u Bagdadu protiv mocne repke Iraka.Vazura i ekipa odradili posao a koliko para i gde su to ne znamo.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 19.10.2016
20:21

4-2-3-1 ili 3-4-2-1: Rajkovic, Dmitrovic, Jovanovic- Spajic, Maksimovic, Nastasic, Rajkovic, Vukovic/Milunovic- Basta, Rukavina, Maksimovic, Gudelj, Milinkovic-Savic, Matic, Fejsa/Radoja, Antonov- Zivkovic, Sulejmani, Ljajic, Tadic, Kostic- Mitrovic, Djurdjevic/Stojiljkovic/Pavlovic. Nista Stojkovic, nista Ivanovic, nista Kolarov, nista Zoran (i Dusko) Tosic. Sve se moze kad se hoce, ali samo ako se hoce, ne ako se nece.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 19.10.2016
15:53

S. Mitrovic, Markovic, Pavlovic/Stojiljkovic- OUT, Spajic, Sulejmani i Ljajic- IN! Ako se odluci na ono iz prethodnog komentara, SMS umesto Gudelja ili Milivojevica, a Djurdjevic umesto onog tog drugog spicoida gore, a ako cemo tako, trebao bi i Zivkovic umesto (Z.) Tosica. Milunovic se vraca vec pocetkom novembra, mozda i njega umesto Vukovica, ali on mozda jos i ne mora, OK, ne treba zuriti sa oporavkom i povratkom u reprezentaciju. From RVT with love:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 19.10.2016
15:46

Ako propisno odvalimo Norvesku u prvoj utakmici, prebaciti neke klince da igraju za seniore, tu prvenstveno mislim na Milinkovica-Savica i Djurdjevica.

avatar
chaki
Wednesday, 19.10.2016
19:47

Savica nece zvati Muslin dosadni ste vise sa tim,a Djurdjevic tesko...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 19.10.2016
20:00

Jesi li ti njegov portparol?