Zvanično - Najslabija poseta na 'Marakani' ove sezone

Autor: Beta Beta
sreda 05.04.2017.
23:29
Izvor: Beta

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je zvaničan podatak vezan za broj gledalaca koji su prisustvovali današnjem meču. Zabeležen je negativan rekord ove sezone.

twitter.com/FAIreland
twitter.com/FAIreland

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije sa velikim uspehom "gura" u trci za "duplu krunu" ali se to ne odražava pozitivno na posetu kada se utakmice igraju na našem najvećem stadionu.

Nakon što je Sasuolo eliminisao Crvenu zvezdu u plej-ofu za Ligu Evrope poseta je počela da opada, ali je tokom jeseni ipak bilo utakmica na koje je dolazilo preko 10.000 ljubitelja fudbala.

Ono što zabrinjava jeste podatak da je od početka prolećnog dela sezone, ne računajući "večiti" derbi, poseta jako loša, pa je negativni rekord postavljen na večerašnjem meču sa lučanskom Mladosti.

Utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije na našem najvećem stadionu pratilo je 1.999 ljudi, što je zvaničan podatak sa klupskog sajta Crvene zvezde.

To je ubedljivo najlošija poseta u tekućoj sezoni na utakmicama Crvene zvezde koja se ne može opravdati čak ni time što je bio radni dan i što je u Beogradu padala kiša.

Manje od 4.000 gledalaca ove sezone Zvezda je imala na još nekim utakmicama, a večerašnja poseta izbila je na prvo mesto u negativnom smislu.

Evo i liste pet najslabijih poseta na Zvezdinom stadionu ove sezone:


1. Crvena zvezda - Mladost 1.999
2. Crvena zvezda - BSK Borča 3.200
3. Crvena zvezda - Spartak 3.202
4. Crvena zvezda - Radnik 3.352
5. Crvena zvezda - Mladost 3.600

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Saturday, 08.04.2017
12:19

besparica i los fudbal ne samo u zvezdi nego uopste u srbiji

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Thursday, 06.04.2017
08:25

Jedan pao u nesvest ispred stadiona pa nije usao na vreme da ga uracunaju iako oni i Kaspere znaju da koriste:-D Kod ovih sve nesto okruglo.