Zvanično - Ćirković četiri godine u Partizanu!

Autor: Beta Beta
sreda 20.08.2014.
13:33
Izvor: Beta

Mladi reprezentativac Srbije Lazar Ćirković predstavljen je u sredu kao četvrto pojačanje FK Partizan u letnjem prelaznom roku.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Doskorašnji fudbaler Rada Lazar Ćirković potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Partizanom.

"Presrećan sam što se posle toliko godina zaobilaznim putem vraćam u Partizan, u kojem sam bio u mlađim kategorijama. Radujem se ponovnoj saradnji sa trenerom Nikolićem i jedva čekam da se priključim saigračima", rekao je Ćirković novinarima u Beogradu.

Novi štoper Partizana će u timu kluba iz Humske nositi dres sa brojem 13 a na današnjoj konferenciji za medije objasnio je šta je podrazumevao kada je u utorak izjavio da "nije trenirao dugo".

"Neće mi biti trebati mnogo da uhvatim ritam sa ekipom. Prethodnih mesec i po radio sam sam, ali sam se uželeo zajedničkog rada sa ekipom. Nisam 100 fizički spreman, ali neće mi mnogo trebati da uđem u formu", rekao je on.

Na pitanje novinanara zašto nije ostao u Partizanu, on je rekao da su tada ljudi u klubu procenili da nije kadar za više i da su se tada njemu i crno-belima putevi ražisli do danas.

Trener crno-belih Marko Nikolić rekao je da Ćirković odgovara njegovoj ekipi.

"Polako popunjavamo redove na pozicijama na kojima može da se desi da dođe do promene. Lazar je naša želja već nekoliko meseci, ali su nas administrativni problemi ranije sprečili da dođe do ovog transfera", rekao je Nikolić.

On je dodao da mladi reprezentativac Srbije ima veliki potecnijal, ali i već dovoljno iskustva.

"To je igrač s jako dobrom inteligencijom na terenu, koji po profilu odgovara Partizanu. Njegov kvalitet mi je dobro poznat, jer sam ga upravo ja pre nekoliko godina iz Partizana doveo u Rad", dodao je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke