Zvanično - Babunski u timu sa Vieirom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.01.2017.
13:42
Izvor: Sportske.net

Makedonski reprezentativac David Banunski ozvaničio je transfer u japansku Jokohamu kojoj se ove zime priključio još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Jokohama F. Marinos saopštio je u ponedeljak da je makedonski internacionalac David Banunski potpisao ugovor i da je samim tim postao novi član ekipe.

"Od prvog trenutka kada sam saznao da postoji opcija selidbe u Japan nisam imao nikakvu dilemu. Volim ovu zemlju i njenu kulturu. Jako sam zahvalan Jokohami što mi je ukazala šansu da nastavim svoju karijeru ovde. Spreman sam da sve što znam stavim u službu ekipe. Zajedno ćemo se boriti i ostvariti ciljeve kako bismo obradovali navijače" poručio je Babunski.

Makedonski internacionalac će u svom novom klubu deliti svlačionicu sa dojučerašnjim saigračem iz Crvene zvezde Hugom Vieirom koji se nešto ranije priključio Jokohama Marinosima.

David Babunski je u Zvezdi proveo samo godinu dana i nije dobio dovoljno prostora da se dokaže, a mnogi veruju da je Japan odabrao zbog svojih filozofskih načela i načina života koje neretko propagira na društvenim mrežama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke