"Žutica" kroji sastav - Nikolić spremio dve rokade

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.04.2017.
10:13
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana najavio je u utorak da će ekipa u Novom Pazaru nastupiti u donekle izmenjenom sastavu zbog suspenzija dvojice standardnih prvotimaca.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u poslednjem kolu ligaškog dela prvenstva gostuju Novom Pazaru, a trener Marko Nikolić najavio je određene promene u sastavu.

Strateg crno-belih izjavio je u utorak da Alen Stevanović ne konkuriše za sastav zbog povrede koja ga je odvojila od terena do kraja sezone, ali i da dvojica standardnih prvotimaca neće igrati zbog parnih kartona.

Probleme sa nagomilanim žutim kartonima imaju bekovi Miroslav Vulićević i Nemanja Miletić, što znači da dvojica standardnih prvotimaca preskaču gostovanje u Novom Pazaru.

Alternativa za suspendovane igrače postoji i očekuje se da Marko Nikolić na teren pošalje Milana Radina i Mohameda El Monira.

Milan Radin je i jesenas u nekoliko navrata delovao kao rezervna opcija na desnom beku, dok će Mohamed El Monir u slučaju nastupa upisati takmičarski debi u dresu Partizana.

Defanzivnu liniju crno-belih tako će činiti Radin - Milenković - Ostojić - Monir.

Utakmica 30. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Partizana igra se u četvrtak od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Partizana
Wednesday, 12.04.2017
11:10

Konačno i da Monir zaigra

avatar
Wednesday, 12.04.2017
10:22

Nisam znao da im je ovo cevrtii karton, bas me je ovo jutros iznenadilo. Ja sam bio ubedjen da je i Leonardo dobio zuti protiv Radnika, ali izgleda da nije. Sa druge strane, ne treba nista da me iznenadjuje kada su nasi igraci u pitanju, a ne bi trebalo ni Nikolica i zato bi morao da odmori neke nase.

avatar
Wednesday, 12.04.2017
15:36