Zorić: "Lalatović je garant uspeha"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.01.2017.
20:29
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Najzvučnije pojačanje "Brđana" Darko Zorić poručio je da mu iskustvo rada sa Nenadom Lalatovićem uliva sigurnost u to da će sa Čukarički u prolećnom delu sezone beležiti mnogo bolje rezultate.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Superligaš sa Banovog Brda angažovao je svega nekoliko pojačanja u tekućem prelaznom roku, a svakako da je najviše pažnje fudbalske javnosti privukao dolazak Darka Zorića.

Crnogorski internacionalac je nakon završetka saradnje sa atinskim AEK-om prihvatio ponudu "Brđana" iako su u prethodnom periodu i "večiti" pokazivali interesovanje za krilnog napadača.

Razlog za takvu odluku leži i u činjenici da je ekipu sa Banovog Brda preuzeo Nenad Lalatović, trener sa kojim je Darko Zorić sarađivao u Borcu.

"Sigurno je Čuka najsređniji klub u Srbiji. Znam na kom smo sada mestu, ali sam siguran da ćemo sa novim šefom ostvariti uspeh" rekao je Zorić za klupski sajt.

Nenad Lalatović i Darko Zorić sarađivali su u jesenjem delu prethodne sezone, kada je mladi stručnjak sa klupe predvodio čačanski Borac a crnogorski internacionalac nastupao za "Zebre" kao pozajmljen igrač AEK-a.

"Četiri-pet meseci sam ranije sarađivao sa Lalom i dobro smo se razumeli. Igrao sam svaku utakmicu i znam šta traži" poručio je Zorić.

Čukarički je u prvom delu priprema koje obavlja u Beogradu odigrao dve kontrolne utakmice i ostvario dva ubedljiva trijumfa, a naredni meč zakazan je za sredu, 25. januar, od 14 časova.

Sledeći rival "Brđana" biće superligaš iz Bačke Palanke, a utakmica će biti odigrana na terenu sa veštačkom podlogom koji se nalazi na Adi Ciganliji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke