Zoran Tošić za ''Sportske'': ''Partizan je moj klub, ali...''

Autor: Milovan Longinov
petak 26.05.2017.
16:52
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac u razgovoru za naš portal progovorio o glasinama da se vraća u Partizan.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Po fudbalskim kuloarima pojavila se ovih dana i zanimljiva informacija - prvotimac moskovskog CSKA Zoran Tošić Bambi mogao bi da se vrati u Humsku.

Priča na prvi pogled i zaista ima smisla, ističe mu ugovor sa ruskim gigantom, a ne treba zaboraviti da je Bambija upravo Partizan lansirao svojevremeno na čelu sa Miroslavom Đukićem, a posle sjajnih partija u crno-belom dresu usledio je nestvarni transfer u Mančester junajted.

Bambi ne zaboravlja svoj klub, Partizan mu je u srcu, ali u ovom momentu, daleko je od dogovora sa crno-belima.

''Partizan je moja kuća, to je naravno klub za koji uvek navijam i pratim, ali moji planovi su vezani isključivo za CSKA. Pregovaram sa CSKA za novi ugovor. Ovih dana bi trebalo da se zna sve'', rekao je Tošić za naš portal.

Turski mediji Bambija mesecima unazad sele u brojne tamošnje klubove, a najuporniji je Trabzonspor, koji navodno nudi 2,3 miliona evra po sezoni rođenom Zrenjanincu.

''Čuo sam da postoje interesovanja brojnih turskih klubova, ali sve su to nagađanja. Nisam ni prihvatio nikakve pregovore, jer sam fokusiran samo na CSKA. Iskreno, nadam se da će u narednih nekoliko dana sve biti završeno'', zaključio je Tošić.

Bambi je inače u rodnom Zrenjaninu, odmara još nekoliko dana, a potom od ponedeljka ide u nove pobede sa ''Orlovima'' na putu ka SP u Rusiji.

A za sada, daleko od srpskog fudbala na bilo koji drugi način...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kiddo
Friday, 26.05.2017
22:33

ja jos uvek imam krilaticu smorio se kao tosic u mancesteru :D

avatar
Bafana
Friday, 26.05.2017
18:58

Koliko sam očekivao od njega kad je otišao iz Partizana i na kraju nije napravio lošu karijeru ali u reprezentaciji ga nema nigde , ne pamtim kad je odigrao solidnu utakmicu u dresu reprezentacije .

avatar
R E V O L T
Friday, 26.05.2017
19:35

Ne preteruj, bilo je i takvih partija. Ako nista drugo, protiv Velsa je bio dobar iako tesko da neko tada nije bio dobar u nasem timu, svi su bili cak i odlicni. Mislim na utakmicu u Novom Sadu, da ne bude zabune:-)

avatar
Bafana
Saturday, 27.05.2017
01:21

Pa to je jedna utakmica gde su svi maltene odigrali odlično , daleko od toga da je los igrac ali u ostalim je uglavnom bio neprimetan .

avatar
R E V O L T
Friday, 26.05.2017
17:06

Od one petorice: Stojkovic- da, ali tek uslovno jer bi bilo bolje da dodje neki mladji, Povratak kralja je to sve lepo juce elaborirao, Rukavina- ne, jednostavno, stariji je od Vulicevica godinu dana, a promaja je velika u odbrani, sigurno ne bi imao malu platu, a mozda bismo morali na ruke isto da damo dosta, o nekoj zaradi od dalje prodaje tu nema nista sto i bez svih onih faktora koje sam naveo nije bas za pohvalu, a kamoli jos i pored njih, Jovanovic- da, ali samo kao treca (ili (vremenom) tek cetvrta) opcija pa neka sam vidi sta ce sa tim, Tosic- svakako je bolji od svih koje imamo na toj poziciji, nemam bas nikakvu dilemu da bi bio momentalno pojacanje, ni ova izjava ne mora nista da znaci, ali umeren sam u svemu pa i u tim prognozama, recimo da nam sanse ne prelaze nekih 35-40%, Skuletic- moze, ali mislim da mozemo i bolje od njega, realizacija mu je diskutabilna, najblaze receno, koristan jeste, imao je sjajnu polusezonu, ali, ali, ali. Ono sto je podjednako vazno je i to mesto stranca (mislim da mozemo sebi da priustimo taj -luksuz- da ih imamo i 5 ili 6 jer El Monir i Tavamba nisu igraci za koje bih tek tako rezervisao mesto u timu, jedan od njih bi mogao malo i da bude stavljen u drugi plan), a njega moramo da -potrosimo- na (A)MC, odnosno, bolje receno, MC/AMC, nasi igraci su tu slabi i ponuda iz redova domacih igraca je, objektivno, dosta skromna.

avatar
paok
Friday, 26.05.2017
20:57

Ja nisam za to da dovedemo puno povratnika. Jednostavno niti su mladi a kostaju dosta. Mozda Skuletic i Jovanovic jer ne mozemo puno stranaca dovoditi. Treba nam dobar plej koji mora biti stranac jer kod nas toga nema. Slazem se za Tavambu i El Monira.

avatar
Saturday, 27.05.2017
08:44

Sta ce nam Skuletic? On nije igrac koji moze da nas uvede u grupe ... Njegova slabost , ogromna je i realizacija i kretanje,covek ne oseca prostor niti se krece , iskljucivo ceka centarsut sa bok i ide na peterac... Jovanovic da, od povratnika nikoga vise... Po meni je tako...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 27.05.2017
01:12

Koliko dugo je El Monir već u Srbiji? Šteta za Tošića, ali i očekivao sam, da neće doći, barem ne ove sezone.

avatar
R E V O L T
Friday, 26.05.2017
21:46

Nisam ni ja za te masovne povratke, u Partizanu treba da se igra ili jednom ili nijednom, a samo odabrani mogu da se vrate. Jedan od dokaza je i sto vise ne spominjem jednog igraca kojeg jako gotivim, napravio sam jedan bolan kompromis u visem interesu:-P

avatar
Nemanja wfk CoNe
Friday, 26.05.2017
17:02

Vrati se Bambi da napadnemo LS !