Zoran Tošić za ''Sportske'': "Imam nekoliko ponuda, uskoro u novom klubu''

Autor: Milovan Longinov
petak 28.07.2017.
09:51
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac vredno trenira i sprema se za novi izazov.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Zoran Tošić Bambi se posle sedam godina oprostio od moskovskog CSKA i sada je u potrazi za novim klubom.

Nakon što se prošle nedelje oprostio od Moskovljana, Bambi se vratio u rodni Zrenjanin, vredno trenira i čeka ishod pregovora svog menadžera.

''Sve je pod kontrolom, moj menadžer pregovara sa nekoliko klubova i uskoro će sve biti poznato. Iskreno, ne bih imao ništa protiv da ostanem u Rusiji, ali ne želim da otkrivam koji su klubovi u pitanju, jer znate da nije lako u pregovorima. Mogu da kažem da imam nekoliko primamljivih ponuda iz Rusije i Turske, ali i iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ja vredno treniram, da budem spreman za nove izazove i čekam rasplet, koji očekujem do kraja ovog meseca",
rekao je Bambi za naš portal.

Dok je u Srbiji, Zoran Tošić pomno prati i dešavanja u svom bivšem klubu Partizanu, gledao je utakmice protiv Budućnosti i Olimpijakosa u borbi za plasman u Ligu šampiona.

"Evropa ne prašta, to je dokaz poslednje utakmice Partizana i Olimpijakosa. Crno-beli su igrali dobro, nisu iskoristili dobru igru na pravi način - golovima, i zbog toga su kažnjeni. Rezultat je možda prevelik, ali znam Miroslava Đukića i siguran sam da se neće predavati", istakao je Bambi.

Podsetimo, ovih dana se Tošić povezivao sa ruskim Arsenalom, od ranije je poznato da ga želi i turski Trabzon, a od nedavno se pojavilo i interesovanje Galatasaraja.

U narednim danima očekujemo rasplet situacije, a tada ćemo saznati koji je naredni klub Zorana Tošića.

Bambi je u CSKA proveo sedam godina, prethodno je bio član Mančester junajteda i Kelna, dok je u Srbiji branio boje Banata i Partizana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Friday, 28.07.2017
11:26

Samo ti taj tvoj Radnicki ubaci u JSL pa da opet gledamo prvenstvene tekme na Karadjordjevom parku kao nekad...