Zoran Tošić: ''Pobeda protiv Irske vredi više od tri boda''

Autor: Beta Beta
petak 02.09.2016.
15:38
Izvor: Beta

Fudbalski reprezentativac Srbije Zoran Tošić rekao je danas da je dobar početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo veoma važan, jer bi to njegovoj ekipi donelo mnogo samopouzdanja.

Tviter: FSSrbije
Tviter: FSSrbije

Povezane vesti

"Svaki početak je važan, a naše iskustvo iz prethodnih nekoliko kvalifikacija govori nam da pred sobom imamo veoma bitan duel. Ranije se dešavalo da udjemo u ciklus sa minusom i onda jurimo rezultate tokom kvalifikacija, sada želimo tri boda kako bi s osmehom dočekali oktobarske mečeve", rekao je Tošić, koji se oporavio od povrede, i ocenio da će biti spreman za početak kvalifikacija.

Srbija će se na početku kvalifikacija za Mundijal u Rusiji 2018. godine sastati sa Irskom u ponedeljak.

"Očekujem lepu atmosferu, znamo da narod voli reprezentaciju i uvek priželjkuje pobedu. Na nama je da pružimo maksimum, a ljudi će to da prepoznaju. Ostali smo pozitivni, posle svega, nemamo mnogo izbora. Ponavljam, pobeda bi nam mnogo donela, ne samo tri važna boda nego i još veće samopouzdanje pred nastavak kvalifikacija
", kazao je Tošić.

Reprezentativni napadač Aleksandar Mitrović zamolio je navijače da podrže reprezentaciju u kvalifikacijama.

"Pred nama je veoma značajan meč i ja bih zamolio navijače da dodju u što većem broju. Treba nam podrška. Znam, nije sve u prošlosti bilo kako treba, ali voleo bih kada bi zajedno ušli u meč a onda na kraju da se radujemo zajedno. Želimo svi u Rusiju", rekao je Mitrović.

On je dodao da Irci imaju veliko poštovanje prema reprezentaciji Srbije.

"Imaju veliki respekt, znaju da naši igrači nastupaju u jakim klubovima. Čude se i kako nismo bili učesnici minulog Evropskog prvenstva. Opet bih naglasio, treba nam podrška. Svaki glas, svaki dlan, zajedno možemo da budemo samo jači. Uostalom, promenilo se mnogo toga, vidimo da je atmosfera bolja. U reprezentaciji je odlična. Svi smo spremni i jedva čekamo da meč počne", kazao je Mitrović.

Utakmica prvog kola Grupe D kvalifikacija za Mundijal izmedju Srbije i Irske igraće se u ponedeljak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

"Termin nije baš najbolji, ponedeljak je radni dan, igra se kasno. Mislim, ipak, da će navijači da prepoznaju trenutak i budu sa nama. Mi ćemo učiniti sve da zadovoljno napuste stadion", rekao je reprezentativac Antonio Rukavina i dodao da je ekipi poraslo samopuzdanje posle prijateljskih utakmica s Kiprom, Izraelom i Rusijom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Petrovic
Friday, 02.09.2016
17:31

Tošić obmanjuje javnost, svaka pobeda vredi isključivo tri boda. Čak ni gol kroz noge ne vredi dva.

avatar
soru
Friday, 02.09.2016
15:56

prvo vi to treba da dobijete pa onda da vidite dal vredi 3 boda ili vise...