Znate li šta se u Humskoj slavilo dan pred "večiti" derbi?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.03.2017.
17:36
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Ukoliko se pitate šta je povod za slavljeničku atmosferu na stadionu Partizana, u pitanju je jako lep razlog, rođendan klupske legende.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan urpiličio je u petak, dan uoči 153. "večitog" derbija, proslavu 90. rođendana klupskoj legendi Marku Valoku.

Kabinet predsednika FK Partizan Milorada Vučelića bio je mesto okupljanja, a rođendansko slavlje upriličeno je dva dana pre 90. rođendana u čast sutrašnjeg "večitog" derbija.

Tako su proslavi jedine žive legende Partizana iz vremena osnivanja kluba prisustvovali i bivši fudbaleri Crvene zvezde Dušan Maravić i Vladica Popović.

Najuže klupsko rukovodstvo FK Partizan takođe je prisustvovalo proslavi rođendana, a prvi tim su predstavljali trener Marko Nikolić i kapiten Saša Ilić.

Slavljenika su prigodnim govorom pozdravili i čestitali mu rođendan, Milorad Vučelić i Ivan Ćurković, predavši mu tom prilikom dres sa njegovim imenom i potpisima svih igrača prvog tima crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 04.03.2017
13:29

Nisam vise siguran da ce mi proci ono od juce. Srecan rodjendan, legendo!

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 03.03.2017
20:10
avatar
Friday, 03.03.2017
19:17

Živa legenda, dao 13 golova u Večitim derbijima. Brojke govore o njegovoj veličini, a ne prazne priče. To je prava legenda i neka nam što duže živi, a igračima Partizana svakom posebno želim da mu sutra obore taj rekord.