Znate li ko sudi derbi u Humskoj?!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.11.2014.
10:15
Izvor: Sportske.net

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je posve interesantnu odluku vezanu za delegiranje arbitara derbija jesenjeg dela sezone koji se u nedelju igra u Humskoj.

fkdonjisrem.com
fkdonjisrem.com

Povezane vesti

Derbi susret 11. kola Jelen Superlige između Partizana i Vojvodine smatra se najvažnijom utakmicom jesenjeg dela sezone u domaćem šampionatu.

Očekivalo se da će u skladu sa tim biti i odabir arbitara kako bi fudbalska Srbija i akteri utakmice bili sigurni da će i oni koji se staraju o pravdi biti na nivou.

Sudijska komisija FSS donela je odluku da glavni arbitar duela Partizan - Vojvodina bude Nenad Đokić iz Užica, čovek koji je tokom prethodnog vikenda sudio meč Crvena zvezda - Donji Srem, kada je gostima poništen čist pogodak u završnici prvog dela igre.

Potkomisija je tokom sedmice na izmaku konstatovala previd sudijske trojke ali će posledice za neopravdano poništen gol Pećinčana snositi samo pomoćnik Marko Dimitrijević iako je upravo Užičanin Đokić poništio gol i kao glavni arbitar snosi deo krivice.

Bez želje da se bavimo teorijom zavere, ali ovakva odluka Sudijske komisije deluje nelogično i nije očekivano da onaj koji je greškom pomogao najvećem rivalu klubova koji igraju u nedelju bude na centru u Humskoj.

Ako svemu dodamo i podatak da je Nenad Đokić u sredu sudio zaostalu utakmicu 7. kola JSL između Partizana i OFK Beograda, jasno je da navijači crno-belih imaju opravdan razlog za skepsu i strah.

Utakmica 11. kola JSL između Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 19 časova na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke