Znate li kako je Fofana proslavio gol?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.01.2016.
18:08
Izvor: Sportske.net

Povratnik u redove fudbalskog kluba Partizan Ismael Beko Fofana u petak je zatresao mrežu Kluža a gol je proslavio na dobro poznat način.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u petak su odigrali prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone, a mušterija crno-belih bio je rumunski Kluž.

Nekadašnji šampion Rumunije savladan je rezultatom 3:1 (2:1) a treći pogodak za crno-bele postigao je povratnik u Humsku i miljenik "Grobara".

Ismael Beko Fofana najavio je da bi na proleće mogao da predstavlja jaku konkurenciju Valeriju Božinovu što će sigurno obradovati Ivana Tomića i sve navijače Partizana.

Momak koji je prethodnih godinu dana proveo na pozajmici u kineskom Ćindaou u petak je podsetio "Grobare" na svoj način proslave golova.

Fofana je i danas salutirao posle postignutog gola, a upravo je zbog takve proslave golova dobio nadimak "Partizanov vojnik" od strane navijača kluba iz Humske.

Ismael Beko Fofana
Foto: partizan.rs/MiroslavTodorović

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dzeksiii
Saturday, 30.01.2016
00:58

Beko Fofana u napad Partizanaa... kakav lik, bravo majstoree !!

avatar
Dusan Vukasinovic
Friday, 29.01.2016
20:41

Igrac koji je svaku priliku kada mu je pruzena iskoristio , da bi ga oterali ,i vratio se i opet voli klub. I igrac i velicina...

avatar
RadovanRD
Friday, 29.01.2016
23:25

Stranac voli klub :)

avatar
Krcunijo najboLa si!
Friday, 29.01.2016
19:41

kome je to otpozdravio uopste? vazuri mozda?