Znate li gde su Zvezdini fudbaleri danas trenirali?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.04.2015.
19:10
Izvor: Sportske.net

Uoči subotnjeg gostovanja ekipi Voždovca, trener Crvene zvezde Nenad Lalatović je, pod motom ''ništa nas ne sme iznenaditi'', odveo svoje fudbalere na stadion Obilića na Vračaru, kako bi se crveno-beli podsetili ''čari'' jednog od najlošijih terena na koj

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekipa Voždovca je jedan od tih ''srećnika'', koji kada god kao domaćini imaju za rivala Zvezdu, Partizan, Novi Pazar, Rad... moraju da se sele na stadion na Vračaru, bez obzira na (ne)kvalitet tog terena o čemu, izgleda, gotovo niko ne vodi računa.

Tako će biti i u subotu od 16 časova, kada će se Voždovac i Crvena zvezda, umesto na novom stadionu ''Zmajeva'', sastati baš na Vračaru.

A kako bi i gosti bili potpuno spremni za (ne)uslove koji ih očekuju, trener Crvene zvezde Nenad Lalatović je odlučio da danas održi trening na stadionu Obilića.

Podsetimo, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić je najavio da će uskoro širom Srbije biti modernizovani brojni tereni, a superligašima ostaje da se nadaju da će i objekat na Vračaru dobiti novi ''tepih'', kad već mora tamo da se igra.

A kakva je situacija i sa našim drugim stadionima, poput onog na Karaburmi, na primer, izgleda da će sve više superligaša biti u ulozi domaćina na Vračaru.

Zato, još jedan apel nadležnima - dovedite u red teren na stadionu Obilića!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke