''Zmajevi'' zovu navijače na mali gradski derbi, da li će ''Čuku'' ostaviti bez plej-ofa?

Autor: Beta Beta
utorak 11.04.2017.
19:46
Izvor: Beta

Fudbaleri Voždovca obezbedili su plasman u plej-of Super lige Srbije, ali ekipa bez obzira na to želi u četvrtak da pobedi Čukarički, kome će to biti ključna utakmica za plasman u doigravanje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Voždovac je izneo statistiku koja pokazuje da je ekipa od dolaska Ilije Stolice, na 14 odigranih mečeva u drugom krugu, ostvarila devet pobeda, uz dva remija i tri poraza. Gol razlika je 21:10. To znači da je Voždovac osvojio 29 bodova od moguća 42.

"Veoma važna utakmica za nas. Dočekujemo sličnu ekipu našoj. Dobro organizovana i ima dobre rezultate. Kvalitetna ekipa, odličan trener i ja se unapred radujem ovom duelu i pravom sportskom abijentu. Pozivam publiku da dođe na stadion, imaće sigurno šta da vidi u duelu dve beogradske ekipe",
rekao je trener Ilija Stolica.

Kapiten Miloš Pavlović pohvalio je navijače zbog podrške i najavio pobedu protiv Čukaričkog.

"Pohvale idu i našim navijačima, koji nas podržavaju na svakom stadionu i verujem da će ih biti sve više i da će dolaziti u sve većem broju. Što se tiče gostiju, to je ozbiljna ekipa sa ozbiljnim trenerom, a mi jedva čekamo četvrtak. Maksimalno smo motivisani i očekujemo pobedu protiv Čukaričkog", rekao je Pavlović

Uprava "Zmajeva" navela je i da je broj posetilaca stadiona "na krovu" porastao za dva i po puta, kao i da je dobro organizovala utakmice visokog rizika, što je klubu donelo više sponzora i partnerstava.

Voždovac je naveo da je animirao "stotine" dece da se bave sportom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke