"Zmajevi" zatvorili krug - Poslednja reakcija na Terzićeve izjave

Autor: Beta Beta
petak 03.03.2017.
23:43
Izvor: Beta

Fudbalski klub Voždovac izrazio je danas zadovoljstvo što su klubovi Superlige podržali nacionalni savez "u slobodi pri odlučivanju", jer je tom sportu u Srbiji potrebna stabilnost.

Beta/FK Voždovac/Ds
Beta/FK Voždovac/Ds

Povezane vesti

FS Srbije je promenio odluku da derbi sudi Milorad Mažić i umesto njega je delegirao Maja Vujovića, posle čega se direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić javno zapitao zašto je to učinjeno.

"Izražavamo zadovoljstvo što se ujedinio veliki broj klubova Superlige, da institucijama FSS-a pruži podršku u slobodi pri odlučivanju, bez vršenja pritiska od strane klubova i njihovih čelnika. Našem fudbalu u ovom trenutku je preko potrebna stabilnost i lepo bi bilo da se takav stav zadrži i u nastavku prvenstva, jer time se postiže prava svrha postojanja pomenutih institucija i formiranje većeg poverenja u njihov rad", navodi se u saopštenju Voždovca.

Nakon izjave Zvezdana Terzića oglasili su se predstavnici Sudijske komisije FSS-a, ali i skoro svih ostali klubovi u Supeligi.

"Pred našim fudbalom su veoma bitna reprezentativna takmičenja, te završnica prvenstva i veoma je bitno izgraditi pozitivan imidž fudbala u našoj zemlji. FK Voždovac podržava rad sudijske komisije i rukovodstva FSS-a da srpski fudbal podigne na viši nivo. Sve to poštujući sportski duh i fer nadmetanje", naveo je Voždovac. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Saturday, 04.03.2017
09:30

Ovde su ujedno rekli i sta ko misli o terzicu....jer oni znaju puno toga o cemu se cuti

avatar
Old_school
Saturday, 04.03.2017
09:21

Slazem se da ne treba ni objavljivati izjave dezurnih trovaca tipa Terzic, Vucelic, Vazura...ali bih voleo znati i sto Mazic ne sudi.

avatar
Saturday, 04.03.2017
09:08

tERZIĆ DOVODI mALBAŠIĆA PED LIGU ŠAMPIONA

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 04.03.2017
07:31
avatar
Saturday, 04.03.2017
01:30

Posle utakmice videce se da je Terzic bio u pravu.