"Zmajevi" se nadaju trećoj pobedi u nizu

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.08.2017.
16:47
Izvor: Beta

U Voždovcu posle dve pobede bez primljenog gola u prva dva kola vlada veliki optimizam. Ubeđeni su da mogu posle trećeg kola da imaju maksimalnih devet bodova.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Borca želi pobedu, kao i da je jako dobro što njegova ekipa u prva dva kola Super lige Srbije nije primila gol.

"Očekivanja pred treći meč u ovoj sezoni su usmerena ka osvajanju nova tri boda. Veoma važno po nas je što smo već u drugom kolu, nakon prve utakmice napravili dobar rezultat. Takođe je veoma važno da su obe utakmice bez primljenog gola", rekao je Stolica na konferenciji za novinare.

Voždovac će u subotu na svom stadionu dočekati Borac iz Čačka u trećem kolu Super lige Srbije.

"Očekuje nas protivnik prema kome imamo veliki respekt, jer znamo šta znači ime Borca u srpskom fudbalu. Trenera Borca izuzetno cenim, rezultati Čačana možda nisu na nivou, ali znamo i da to nije njihova realna snaga i siguran sam da će se pretstaviti u totalno drugom izdanju na našem stadionu", rekao je Stolica.

On je pozvao navijače da u što većem broj u subotu dođu na utakmicu.

"Posebno me raduje činjenica da publika može dođe na naš stadion i pozivam sve da budu prisutni u što većem broju i da podrže momke i našu ekipu, jer igrama i pristupom na terenu sigurno i zaslužujemo da imamo što je moguće veću podršku", rekao je Stolica.

Utakmica između Voždovca i Borca igraće se u subotu od 20.00 na krovu Tržnog centra "Stadion".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke