"Zmajevi" prizivaju sreću

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.03.2015.
21:21
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Nakon dva vezana poraza i ulaska u crvenu zonu fudbaleri Voždovca nadaju se da bi u subotu mogli da iznenade favorizovani Čukarički za šta će im biti potrebna i određena doza sreće.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Nakon sjajne partije u Humskoj i dva ispuštena boda usled loše sudijske odluke, fudbaleri Voždovca vezali su dva poraza čime su sebe doveli u poziciju da u nastavku šampionata strepe za superligaški status.

U okviru 19. kola "Zmajevi" dočekuju gradskog rivala sa Banovog Brda koji u tekućoj sezoni pretenduje na visoke ciljeve, kako u šampionatu, tako i u Kupu Srbije.

"U goste nam dolazi Čukarički koji je dobra ekipa, poštujemo ih ali nemamo mnogo izbora. Sve misli smo usmerili ka pobedi. Mislim da će karakter i volja biti prevaga u predstojećem meču i to moramo da pokažemo u subotu kako bi uzeli sva tri boda" rekao je napadač Predrag Sikimić.

Voždovčani su u prethodnom kolu poraženi na Banjici (1:0), dok je Čukarički na domaćem terenu remizirao sa čačanskim Borcem.

Posle 18 kola ekipa Zorana Milinkovića zauzima pretposlednju poziciju na tabeli sa 17 osvojenih bodova, dok "Brđani" u subotnji meč ulaze kao trećeplasirani tim Jelen Superlige.

"Naš klub je u nezavidnoj poziciji. Treba i sreća dan nas pogleda, ali i nju treba zaslužiti. Pobeda je nešto o čemu razmišljamo ovih dana, treba da verujemo u sebe i da verujemo u to" poručuje iskusni Sikimić.

Gradski derbi na vrhu tržnog centra "Stadion" igra se u subotu, 14. marta, sa početkom od 14 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke