"Zmajevi" petardirali srpskoligaša iz Obrenovca

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.01.2017.
19:27
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Fudbaleri Voždovca upisali su još jednu ubedljivu pobedu u kontrolnoj utakmici koju su odigrali protiv Radničkog iz Obrenovca u okviru priprema za prolećni deo sezone.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković ugostio je u utorak srpskoligaša iz Obrenovca i počastio ga "petardom" na krovu TC "Stadion".

"Zmajevi" su slavili rezultatom 5:0 (2:0) a gosti su mogli da prime još toliko golova, uzevši u obzir prilike koje je ekipa Ilije Stolice stvorila tokom devedeset minuta igre.

Radnički je nekako uspeo da odbije startni udar domaće ekipe, ali je u završnici prvog poluvremena ekipa iz Obrenovca konačno poklekla, pa su Asani i Ješić postigli dva gola za Voždovac u razmaku od samo tri minuta.

Na početku drugog dela igre "Zmajevi" su dotukli protivnika sa tri nova gola, a u strelce su se upisali još Dražić i Srećković, dok je četvrti pogodak na meču bio delo fudbalera Radnika Jevremovića koji je savladao svog golmana.

Trenera Voždovca može da raduje to što su njegovi igrači još jednom prikazali poletnu igru i stvorili veliki broj prilika, a konačan rezultat meča svakako pada u drugi plan u ovoj fazi priprema.

Podsećamo da su Voždovčani u prvom kontrolnom meču deklasirali Hajduk sa Liona rezultatom 7:0.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Grobar
Tuesday, 24.01.2017
21:06

Stolica je mlad,ima 37 godina,biće on dobar trener,nadam se uspesima sa reprezentacijom.