"Zmajevi", oprez, Jelić igra na Banjici!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.03.2015.
13:58
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Maksimalno spreman za povratak u startnu postavu Petar Jelić poručuje da jedva čeka duel sa Voždovcem kojem je u trećem kolu jesenjeg dela prvenstva "spakovao petardu" u mrežu.

fkrad.rs
fkrad.rs

Povezane vesti

Takmičenje u Jelen Superligi nastavlja se za vikend utakmicama 18. kola kada će fudbaleri Rada na Banjici dočekati gradskog rivala Voždovac.

Nebeskoplavi sa Banjice upisali su dva trijumfa na startu prolećnog dela sezone a u narednu utakmicu ulaze još jači pošto se u tim vraća oporavljeni Petar Jelić.

"Rad u svaku utakmicu ide na pobedu, bez obzira na ime protivnika. Za razliku od jesenas kad smo igrali bolje nego što je tabela pokazivala, na početku prolećnog dela prvenstva dobru igru prate i dobri rezultati. Dakle, uz nužno uvažavanje 'Zmajeva', sve osim naše pobede bilo bi iznenađenje" konstatuje najbolji strelac Rada.

Utakmica sa Voždovcem za Petra Jelića ima poseban značaj pošto je upravo u trećem kolu jesenjeg dela sezone prvi put nastupio za "Građevinare" spakovavši tada pet golova u mrežu Nemanje Supića.

"Bio je to lep dan, danas jedno lepo sećanje i draga uspomena" priseća se Jelić i dodaje,

"Kad sam na Vračaru dao prvi gol, razmišljao sam o drugom, a onda je krenulo i stao sam na petici. Da je bilo još prilika ko zna gde bih se zaustavio. U svakom slučaju jedna lepa uspomena. Kakve li koicidencije, jesenas sam nastupio u 3. kolu protiv 'Zmajeva', evo i sad u 3. kolu nastavaka prvenstva igram protiv njih. Ko zna zašto je to dobro?" zaključio je Jelić.

Fudbaleri Rada upisali su dva trijumfa na startu proleća protiv Novog Pazara (1:0) na Banjici i Borca (0:1) u Čačku. Utakmica sa Voždovcem zakazana je za 7. mart sa početkom od 13 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke