"Zmajevi", hoće li ta vatra?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.09.2014.
18:20
Izvor: Sportske.net

Posle šest odigranih utakmica u domaćem šampionatu fudbaleri Voždovca nalaze se u velikom problemu jer nisu osvojili nijedan bod ali bi duel sa lučanskom Mladošću na stadionu u Zaplanjskoj mogao da predstavlja prekretnicu za tim Zorana Milinkovića.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Nepisano pravilo govori da se klubovi koji uđu u najviši rang a "prežive" prvu sezonu obavezno u drugoj namuče kako bi obezbedili opstanak, a neretko u tom nastojanju ne uspeju.

Fudbaleri Voždovca za sada najbolje na svojoj koži mogu da osete "efekat druge povratnične sezone" pošto posle šest odigranih utakmica u JSL nemaju nijedan bod!

Izabranici Zorana Milinkovića do sada su upisali svih šest poraza uz gol razliku 2:14 (-12) što ih drži zakovane za dno superligaške tabele.

Posle trijumfa koji su ostvarili u 1/16 finala Kupa Srbije "Zmajevi" u sedmom kolu JSL dočekuju Mladost iz Lučana na domaćem terenu i to bi trebalo da bude utakmica od koje bi stvari krenule na bolje u superligašu iz Zaplanjske.

Drugi put u prvenstvu Voždovac će na svom terenu sa veštačkom travom ugostiti rivala pa nema sumnje da bi baš utakmica sa Mladošću mogla da bude od ključnog značaja za tim Zorana Milinkovića koji već sada počinje borbu za opstanak.

Utakmica je zakazana za ponedeljak od 15 časova a karte se po ceni od 200 dinara mogu kupiti u petak, subotu i nedelju od 10 do 22 časa na info pultu šoping centra "Stadion", dok će se na dan utakmice karte prodavati od 10 časova do početka meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke