'Zmaj' sleće u Humsku - Partizan UGOVORIO prvi letnji transfer!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.03.2016.
09:19
Izvor: Sportske.net

Još uvek aktuelni šampion Srbije ugovorio je prvi transfer koji će biti obavljen kada startuje letnja transfer pijaca. Radi se o fudbaleru Voždovca koji igra na poziciji zadnjeg veznog.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Sportski sektor fudbalskog kluba Partizan uspeo je da ugovori prvi transfer koji će biti realizovan po završetku tekuće sezone, odnosno kada startuje letnji prelazni rok.

Dnevni list "Sport" saznaje da je tokom jučerašnjeg dana Ivica Iliev ugovorio transfer Milana Radina (24), defanzivnog veznog fudbalera Voždovca koji se već neko vreme nalazi na "radaru" Partizana!


Prvotimac Voždovca "zapao je za oko" treneru Ivanu Tomiću i sportskom direktoru Partizana Ivici Ilievu tokom priprema na Kipru, kada je Milan Radin branio boje Arsenala iz Tule u susretu sa crno-belima.

Momak koji je rođen 25. juna u Novom Sadu zimus je prošao pripreme u ruskom klubu ali mu ponuđeni finansijski uslovi nisu odgovarali pa je odlučio da prolećni deo tekuće sezone provede u Voždovcu.

Prethodnu sezonu i jesenji deo tekuće Milan Radin je proveo u lučanskoj Mladosti koju je napustio zbog nesuglasica sa trenerom Nenadom Milovanovićem. Raskid ugovora dobio je na Arbitražnoj komisiji, a za Voždovac je u prolećnom delu šampionata odigrao pet utakmica.

Partizan je sa Milanom Radinom napravio predugovor i "kaparisao" ga kao prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku, pošto vezni fudbaler Voždovca sa "Zmajevima" ima ugovor do kraja sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Friday, 01.04.2016
17:02

Jos jednom... BOOOMBAAA!!!

avatar
Legenda JSD
Friday, 01.04.2016
12:51

BOOOMBAAA Hahahhahhahhahhahahha :)

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Thursday, 31.03.2016
16:34

Ode Fantom Kekeke

avatar
magister
Thursday, 31.03.2016
16:30

Prvo je doveden Jevtović iz NP, i to je najbolje što je ona uprava uradila. Odigrao veoma dobro jesen, prilagodio se brzo iako došao iz manjeg kluba. Onda kupljen za istu poziciju i najveća investicija zimskog roka, Everton, solidan, ali slabiji igrač od Jevtovića (gledajte utakmice i igru). Sad, na istu poziciju, kao da ove dvojice nema (ili sa namerom da se neko proda?) dovode trećeg (a i I. Petrović je tu već višak). Ne miriše na dobro, da to bude prvi predtransfer. Danijel Aleksić, na primer.

avatar
magister
Thursday, 31.03.2016
20:56

Razočarava me kad vidim da se nekog bez razloga diže u nebesa, a da se drugi, opet bez razloga nipodaštava. Everton, bar 80% dodavanja najbližem i unazad i bar 50% pogrešnih od onih koja idu napred na duže od 3m, na svakoj, od to malo utakmica, kiksevi na sredini u dodavanju koji su stvorili opasnu kontru protivniku. Jevtović, uglavnom tačno i umereno, ima i unazad, ali uglavnom napred i najviše 2, 3 netačne, baš duge lopte. Manje faulira, više seče akcije protivnika.

avatar
magister
Thursday, 31.03.2016
21:03

Usput. Partizan je izgubio nekoliko fantastičnih talenata u poslednjih nekoliko godina. A fantastični talenti se rađaju. Treba ih odnegovati i kao ljude, a ne pustiti niz vodu. Očigledno je vaspitni, pedagoški, psihološki element u radu sa mladima zapostavljen. A to nije tako skupo. Bosančić, Radonjić, Pantić, a sad i Živkovićev otac. Da su ovi igrači tu, mogli smo samo da kupimo dobrog špica, jer bi sredina i napad bili: Brašanac, Bosančić, Pantić - Živković, Radonjić, Mihajlović... Da su se normalno razvijali bili bi svetske zvezde. Za Brašanca i Mihajlovića još ima nade.

avatar
Thursday, 31.03.2016
16:07

verovatno zamena za fantoma koji ide na leto nadam se!

avatar
ercov
Thursday, 31.03.2016
15:22

Petrovic i Jeftovic su mala deca za ovog fudbalera. U tandemu sa brazilcem napokon imamo dva pit bula koja donose agresivnu i brzu igru Tomicevom timu.Odbrana Partizana postaje sve kompaktnija i to sa igracima koji poseduju dobru tehniku pored urodjenih fajterskih predispozicija a sto je svakako neophodno u danasnjem modernom fudbalu. Tomic je fudbalski smeker koji dobro zna sta mu sve treba kako bi ukonponovao i napravio super tim za nesto vise od naseg srpskog proseka. Isto tako sam siguran da ce dovesti dobra ofanzivna pojacanja ali to se radi u tajnosti zbog svakakvih lesinara oko kluba.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Thursday, 31.03.2016
16:35

Tesko da ce Partizan kod Ivana Tomica igrati sa dva defanzivna vezna:-) * Jevtovic

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 31.03.2016
15:05

Sejduba Suma stiže na leto a uz njega još jedan špic Afrikanac! Suma će dobiti desetku naravno!

avatar
Thursday, 31.03.2016
11:16

Nova petarda Ivice Bombaša koju Tomić mora da doradi da bi bila bomba.

avatar
paok
Thursday, 31.03.2016
10:48

Jako pojacanje. Daj dovedite ofanzivne i brze igrace. Defanzivaca imamo i previse, treba neko da daje i namesta golove.

avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 31.03.2016
10:05

Kada god sam ga gledao bio je medju najboljima u svojoj ekipi,sigurno da ce nam vise doneti od Ivana Petrovica.

avatar
paok
Thursday, 31.03.2016
13:22

I da jeste medju boljima nama trebaju ofanzivci. Pa zar nemamo Evertona i Jevtovica na toj poziciji, sta ce nam jos jedan. Uvek nekog klinca mogu ubaciti da se rotira ako bude potrebe.

avatar
Partizan/Lazio
Friday, 01.04.2016
04:46

Naravno da nam trebaju ofanzivci,ali Radin je skroz solidno resenje za rotaciju.Nema ko od klinaca jer jedino Jovic ima kakav-takav potencijal na toj poziciji,ali je daleko od prvog tima,dok Glavcic nije pravi zadnji vezni.Trebaju nam tu tri igraca,to je najosetljivije mesto jer su tu ceste suspenzije i igraci se najvise trose,seti se da je Stanojevic imao Racu,Medu i Lolu,a svi su se naigrali.Igracemo 4 kola u kv. i nema sanse da Everton tu ne bude suspendovan barem jedan mec sa onakvim stilom igre,a zamisli da se Jevtovic povredi bas tada.Onda bismo morali opet da izmisljamo nekog Nemanju Petrovica na tom mestu i rizikovali plasman u LE...