''Zmaj'' na Marakani - Zvezdino peto pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.07.2014.
15:06
Izvor: Sportske.net

Iako je sportski direktor crveno-belih Zvezdan Terzić juče najavio stopiranje angažovanja novih pojačanja, još jedan Đorđević ovog leta je pojačao Crvenu zvezdu. Posle Predraga Đorđevića iz Javora, na Marakanu je stigao i dosadašnji fudbaler voždovačkih '

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Očekivalo se prethodnih dana da će peto Zvezdino pojačanje ovog leta biti Miloš Bosančić iz korejskog Gjongnama, ali kako je taj transfer prolongiran za zimu, peti novajlija kluba sa Marakane u aktuelnom prelaznom roku postao je Stefan Đorđević, dosadašnji fudbaler Voždovca.

Radi se o 23-godišnjem fudbaleru, koji igra u defanzivnoj liniji, na poziciji levog beka i posle odlaska Ljuba Nenadića, Đorđević bi trebalo da bude prva alternativa iskusnom Nikoli Mijailoviću u narednoj sezoni.

U dresu Voždovca Đorđević je u prošloj, veoma uspešnoj sezoni za ovaj klub, odigrao 13 prvenstvenih utakmica, ostavio zapažen utisak i zahvaljujući tome i uspeo da napravi novi, važan korak u karijeri dolaskom u naš najtrofejniji klub.

On se već priključio novim saigračima, sa kojima će narednih dana boraviti u Belgiji, gde će Zvezda odigrati dve prijateljske utakmice, protiv Genka i Mehelena.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke