Zličić: ''Nije bilo opuštanja posle Alkmara, ali nismo očekivali ovoliku pobedu''

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.08.2016.
16:46
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vezista Vojvodine Lazar Zličić (19) izjavio je da je verovao u pobedu nad Spartakom i dodao da je šef stručnog štaba Nenad Lalatović, posle povratka iz Alkmara, jasno poručio igračima da ne sme biti opuštanja.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u nedelju su ostvarili svoju najubedljiviju pobedu u Super ligi ove sezone, pošto su u vojvođanskom derbiju savladali ekipu subotičkog Spartaka sa čak 5:0 (2:0). Sjajno veče na “Karađorđu” i odlično izdanje fudbalera Vojvodine upotpunio je mladi Lazar Zličić, koji je dobio šansu u poslednjih 25 minuta i za to vreme čak dva puta se upisao u listu strelaca.

''Iskreno, očekivao sam pobedu, kao i svi moji saigrači, ali verujem da niko od nas nije mislio da ćemo baš toliko ubedljivo da pobedimo. Po povratku iz Alkmara, šef nam je jasno rekao da ne sme biti nikakvog opuštanja i da ćemo tek posle Spartaka dobiti koji slobodan dan, tako da smo u meč svi ušli čvrsto rešeni da ostvarimo novu prvenstvenu pobedu'', rekao je Zličić za sajt kluba.

Momak čiji ulazak u igru uvek dobija posebnu podršku od strane Vošine publike sigurno je srećan i zbog dva gola koja je postigao.

''Ovo mi jako mnogo znači za samopouzdanje. Do sada sam uglavnom dobijao šansu sa klupe i bilo mi je potrebno ovako nešto da skrenem pažnju na sebe i pokažem da se i na mene može ozbiljno računati, odnosno da mogu da ispunim sve ono se očekuje od standardnih prvotimaca. Nastaviću i dalje da radim i da se borim za svoje mesto'', ističe Zličić.

Vojvodina svake sezone ima visoke ambicije u domaćim takmičenjima, a optimizam navijača dodatno je porastao nakon sjajnih partija “stare dame” na početku sezone.

''Kad su u pitanju naši dometi u prvenstvu i Kupu, teško mi je da dam neki diplomatski odgovor (smeh). Ja bih voleo da mi osvojimo i jedno i drugo, ali pitanje je koliko je to realno. Tek je početak sezone, odigrali smo samo šest utakmica i ne bi bilo umesno da već sada pričamo o tituli. Kao što je naš šef rekao, ovo je sezona u kojoj želimo da osvojimo bar jedan od domaćih trofeja, a lično smatram da bi i osvajanje Kupa bio fenomenalan uspeh za nas'', rekao je Zličić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
joe n.sad
Thursday, 01.09.2016
10:39

Decko je ogroman potencijal,navijaci ga vole.Iskreno sam ubedjen da ce postati izuzetan igrac,

avatar
Tuesday, 30.08.2016
17:18

Zlićić i Meleg uskoro u zvezdi

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 30.08.2016
19:32

Zaboravio si Mesija i Ronalda.