Zličić: "Drago mi je zbog gola, mogu mnogo bolje"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.12.2016.
11:58
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vezni fudbaler Vojvodine Lazar Zličić priznao je da mu gol postignut u derbi susretu 19. kola Superlige mnogo znači iako veruje da može mnogo da unaredi svoju igru.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine savladali su Napredak u okviru 19. kola Superlige Srbije čime su se ostavili Kruševljane daleko iza sebe u završnici jesenjeg dela sezone.

Novosadski crveno-beli slavili su rezultatom 2:0 i tako nastavili borbu za šampionsku titulu zajedno sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

"Možda nekome ko je utakmicu posmatrao sa tribina deluje da smo lako došli do trijumfa, ali za nas koji smo igrali to uopšte nije bilo tako. Nikoga u ligi nije lako pobediti, a pogotovo ne Napredak, koji sigurno ima kvalitet i nije slučajno na četvrtom mestu na tabeli" rekao je Lazar Zličić.

Momak koji nastupa za reprezentaciju uzrasta do 20 godina dobio je šansu da igra od prvog minuta u derbiju sa Napretkom, a treneru Nenadu Lalatoviću odužio se golom za ukazano poverenje.

"Pre svega, bio sam srećan kada sam saznao da ću biti u startnoj postavi i silno sam želeo da pokažem da zaslužujem to mesto i da se na mene može ozbiljno računati. Drago mi je i zbog gola, s tim da što se tiče igre, smatram da mogu još mnogo bolje i kvalitetnije partije da pružim" dodao je Zličić.

Narednu šansu za dokazivanje Lazar Zličić bi mogao da dobije već na vikend u Ivanjici kada novosadski sastav gostuje Javor Matisu u okviru 20. kola Superlige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke