Zličić: "Bačka će imati dodatni motiv protiv Voše"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.11.2016.
12:15
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vezni fudbaler novosadske Vojvodine Lazar Zličić veruje da neće biti lako osvojiti sva tri boda u Bačkoj Palanci protiv ekipe koja će imati dodatni motiv u susretu sa "Lalama".

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri novosadske Vojvodine uveliko se pripremaju za subotnji duel sa Bačkom koji će biti poseban zbog toga što se radi o prvom superligaškom okršaju dva kluba u Bačkoj Palanci.

Ekipa Nenada Lalatovića je u sklopu priprema za duel sa Bačkom odigrala prijateljsku utakmicu sa Slogom u Borovu i slavila rezultatom 6:0, a zapažen učinak imao je mladi vezni fudbaler Lazar Zličić.

"Vojvodina uvek ide na pobedu, bez obzira na ime protivnika, pa će tako sigurno biti i u Bačkoj Palanci. Svesni smo da će to biti jako teško ostvariti, pogotovo zbog činjenice da je Bačka nedavno promenila šefa stručnog štaba i dovela bivšeg trenera Proletera, koji poznaje dosta nas koji danas igramo u Vojvodini" rekao je Zličić.

Superligaš iz Bačke Palanke poražen je u 16. kolu na gostovanju Partizanu, ali je upravo na utakmici odigranoj u Humskoj moglo da se vidi koliko je Bačka "žilav" protivnik.

"Ekipa Bačke će se sigurno zatvoriti i neće biti lako doći do prednosti, a treba imati u vidu i to da je tamo teren nešto manjih dimenzija od standardnog. Nadam se ranom golu, koji bi nam omogućio da u nastavku mnogo lakše igramo, ali ne bih imao ništa protiv ni da meč rešimo u drugom poluvremenu, samo da Vojvodina na kraju dođe do pobede" ističe Zličić.

Prvi prvenstveni susret Vojvodine i Bačke završen je trijumfom novosadskog tima rezultatom 1:0, a Lazar Zličić ne sumnja u to da će tim Zorana Govedarice imati dodatni motiv u vojvođanskom derbiju.

"Namučili su nas tada i tek u drugom poluvremenu smo uspeli da prelomimo meč. Njihovi igrači će sigurno imati veliki motiv da se dokažu, veći nego u ostalim utakmicama, jer u ovom, da ga tako nazovem, lokalnom vojvođanskom derbiju, želeće da pokažu da vrede i da zaslužuju da igraju u klubu kao što je Vojvodina" zaključio je vezista novosadskog sastava.

Utakmica između Bačke i Vojvodine biće odigrana u subotu na stadionu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci, sa početkom u 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke