Zlatni ''Orlići'', Zvezdaši i Partizanovci, ponovo zajedno!

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.10.2015.
18:36
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sjajan povod za njihovo današnje okupljanje i druženje.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde Marko Grujić i Vukašin Jovanović i Partizana Andrija Živković i Ivan Šaponjić letos su, sa ostalim članovima nezaboravne selekcije Veljka Paunovića, bili akteri istorijskog uspeha srpskog fudbala.

Danas smo pomenuti kvartet videli ponovo zajedno, a povod je 71. godišnjica oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, kao i dan Gradskog zelenila, pa su naši zlatni ''Orlići'' zajedničkim snagama simbolično posadili drvo ispred Skupštine grada Beograda.

Naravno, ceo događaj organizovala je Skupština grada, a sađenju drveta prisustvovao je i predsednik Skupštine Nikola Nikodijević.

''Po dvojica igrača Crvene zvezde i Partizana su ovde sa nama s obzirom na to da je ova Skupština mesto njihovog najvećeg slavlja i radosti, jer su tu proslavili titulu prvaka sveta'', izjavio je Nikodijević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Wednesday, 21.10.2015
00:25

Nemojte me shvatiti pogresno,lepo je ovo sto se Partizanovi i Zvezdini igraci druze,ali to je opste poznato. Nisu samo oni ucestvovali u tom podvigu. Na kraju krajeva,nisu klubovi to uradili,nego zemlja Srbija,nema podele,dosta ih je bilo.