Zlatni ''Orlići'': ''Srbijo, slavi, donosimo ti trofej!''

Autor: Beta Beta
subota 20.06.2015.
16:22
Izvor: Sportske.net, Beta

Neopisiv osećaj, fudbalska bajka, šta je lepše nego pobediti Brazil u finalu... samo su neke od reakcija naših igrača posle osvajanja titule prvaka sveta.

Beta/AP Photo/David Rowland
Beta/AP Photo/David Rowland

Povezane vesti

Asistent kod pobedničkog gola, Andrija Živković naveo je da će on i njegovi saigrači uspeha postati svesni tek po povratku u Srbiju.

"Neopisiv osećaj je pobediti Brazil u finalu, tek ćemo biti svesni šta smo sve uradili kad stignemo u Srbiju. Borili smo se do poslednjeg daha od samog početka prvenstva, nismo odustajali kada je bilo teško i zasluženo smo prvi. Ovaj trofej je za ceo naš narod, a ja posvećujem i mom Nišu, kao i svim Nišijama", poručio je Živković.

Milan Gajić je imao poruku za sve navijače u Srbiji.

"Narode, donosimo trofej svetskog šampiona u Srbiju... Čekajte nas i hvala vam do neba za svu pozitivnu energiju koju ste nam davali i na ovoj razdaljini. Ispisali smo modernu bajku srpskog fudbala. Ovo su dani velike sreće u kojoj ćemo još dugo uživati", rekao je Gajić.

Napadač Srbije Ivan Šaponjić poželeo je svima koji se bave sportom da osete radost koju danas osećaju omladinci Srbije.

"Pobediti Brazil u finalu, ima li šta lepše... Teško je sad naći prave reči i opisati ono što osećamo... Poželeo bih svakome ko se bavi bilo kojim sportom da oseti ovakvu radost i da mu ceo svet kliče. Ponovo smo morali u produžetke, ali nije nas to pokolebalo", kazao je Šaponjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke