Zlatni "Orlić" postao "Skakavac"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.07.2015.
09:16
Izvor: Sportske.net

Levi bek OFK Beograda Nemanja Antonov biće prvi omladinski reprezentativac koji je nakon osvojene titule prvaka sveta ostvario transfer u letnjem prelaznom roku.

Beta/AP Photo/David Rowland
Beta/AP Photo/David Rowland

Povezane vesti

Superligaš sa Karaburme odlučio je da unovči zlatnog "Orlića" Nemanju Antonova i iskoristi činjenicu da je mladom reprezentativcu uvećana vrednost nakon što je sa Srbijom osvojio titulu prvaka sveta za uzrast do 20 godina.

Kako je i bilo najavljeno pre svega nekoliko dana, mladi levi bek karijeru će nastaviti u redovima švajcarskog Grashopersa.

"Pričalo se o mnogim odlascima sa Karaburme i za vreme, a naročito posle Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, ali ja ću biti prvi koji napušta Srbiju. Konačna odluka o prelasku u Grashopers doneta je u dogovoru sa klubom i verujem da su obe strane zadovoljne" rekao je Antonov za "Sport".

Dosadašnjem levom beku OFK Beograda preostaje da prođe lekarske preglede u švajcarskom klubu nakon čega će uslediti ozvaničenje transfera.

"Ostaje sad samo da potvrdim da sam zdrav i spreman sam da nastavim uspešnim putem koji je trasirao iskusniji Milan Vilotić" zaključio je Antonov.

Podsećamo da je bivši defanzivac Crvene zvezde Milan Vilotić branio boje Grashopersa u periodu od 2012. do 2014. godine a u svojim redovima ovaj švajcarski klub trenutno ima golmana Vasa Vasića koji poseduje i srpski pasoš iako nikada nije nastupao za srpske klubove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke