''Zlatni Orlić'' ode u - Kazahstan!

Autor: Beta Beta
subota 28.02.2015.
11:38
Izvor: Beta

Bio je među najzapaženijima u onoj sjajnoj ekipi naših omladinaca, koja je pod vođstvom Ljubinka Drulovića ''pokorila Evropu''. Danas, nepune dve godine kasnije, ostvario je transfer u Kazahstan.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Kapiten omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Nemanja Maksimović (19) u naredne dve godine braniće boje kazahstanskog prvaka Astane.

Talentovani fudbaler, rodom iz Banje Koviljače, u zimskom prelaznom roku posle godinu i po dana igranja u slovenačkom prvoligašu Domžale, rešio je da karijeru nastavi u klubu koji će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"To je odlicno organizovan klub, šampion zemlje sa velikim ambicijama. Potrudiću se da što pre izborim mesto u timu i dam doprinos u odbrani nacionalne titule i u evropskim kvalifikacijama", izjavio je Maksimović za nedeljnik Lozničke novosti.

U Domžalama je bio standardni prvotimac i svojim dobrim igrama zavredio je pažnju finansijski bogatijeg kazahstanskog kluba.

Nekadašnji omladinac Crvene zvezde bio je jedan od najboljih igrača u omladinskoj selekciji Ljubinka Drulovića, koja je 2013. godine osvojila prvenstvo Evrope, a prošlog leta je predvodio tim Veljka Paunovića na Prvenstvu Evrope igrača do 19 godina.

U martu ove godine, očekuje ga učešće na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke