'Zlatne lopte' najboljima, "Orlićima" iznenađenje!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.12.2015.
17:18
Izvor: Sportske.net

Najboljem fudbaleru u treneru Srbije u godini na izmaku u ponedeljak će biti uručene "Zlatne lopte" FS Srbije, dok je za svetske prvake sa Novog Zelanda spremljeno posebno iznenađenje.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Prethodnih nedelja moglo se čuti da bi reprezentativcima Srbije koji su osvojili titulu svetskog prvaka za uzrast do 20 godina trebalo uručiti "Zlatnu loptu" za 2015. godinu, ali je prednost ipak dobio Nemanja Matić.

Nagrada koju nekoliko godina unazad dodeljuje FS Srbije rezervisana je za pojedinca i zbog toga nije bilo moguće dodeliti je timu, pa će tako drugu godinu za redom Nemanji Matiću biti uručena "Zlatna lopta".

Priznanje najboljem fudbaleru Srbije za 2015. godinu biće uručeno na tradicionalnoj godišnjoj svečanosti zakazanoj za 21. decembar od 12 časova u Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi, a u istom danu biće odlikovan i najbolji trener.

Odlukom članova Izvršnog odbora FS Srbije "Zlatna lopta" u kategoriji najbolji trener Srbije biće dodeljena Veljku Paunoviću, čoveku koji je omladinsku reprezentaciju odveo na krov sveta.

Posebno iznenađenje pripremljeno je za izabranike Veljka Paunovića koji su na Novom Zelandu osvojili titulu prvaka sveta za uzrast do 20 godina.

Na svečanosti zakazanoj za ponedeljak, svim igračima i članovima stručnog štaba biće uručene specijalne nagrade - medalje za vrhunsko izdanje ostvareno na Svetskom prvenstvu U20 na Novom Zelandu!

Fudbalski savez Srbije tako će odati poštovanje generaciji fudbalera koja je ispisala najsvetliju stranicu srpskog fudbala od osamostaljena države.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke