Živkovića hvale u Augsburgu, hoće li opravdati ove lepe reči?

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.09.2015.
20:11
Izvor: Sportske.net

Na zvaničnom klupskom sajtu Augsburga napravljen je kratak osvrt na Partizanovu prethodnu utakmicu u Superligi i pobedu nad Voždovcem od 2:1. Naravno, nisu izostale ni pohvale na račun Andrije Živkovića.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Uoči dvoboja sa Partizanom u četvrtak od 19 časova u drugom kolu Grupe L Lige Evrope, Augsburg je na svom zvaničnom sajtu upoznao svoje navijače sa Partizanovim dosadašnjim učinkom u šampionatu Srbije, kao i o poslednjoj pobedi crno-belih na Vračaru protiv Voždovca.

S jedne strane se ističe veliki bodovni zaostatak za Crvenom zvezdom, a sa druge naglašava da Partizan u svojim redovima ima najtalentovanijeg srpskog fudbalera - Andriju Živkovića.

''Augsburgov protivnik imao je uspešan vikend - šampion Srbije je savladao FK Voždovac i smanjio zaostatak za liderom i gradskim rivalom Crvenom zvezdom, koji ipak iznosi devet bodova razlike. U pobedi rezultatom 2:1, pred samo 700 gledalaca, strelac za Partizan bio je i Andrija Živković.

Devetnaestogodišnji fudbaler je najveći srpski fudbalski talenat u poslednjih nekoliko godina, a već sa 17 godina je imao čast da ponese Partizanovu kapitensku traku. Ekipa Zorana Milinkovića pokušaće da nastavi uspešan niz u Ligi Evrope, posle pobede nad AZ Alkmarom, rezultatom 3:2'',
navodi se na sajtu Augsburga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Wednesday, 30.09.2015
14:55

Kao što Sale Đorđević reče, hladne glave i vrućeg srca, nikako obratno! Inače će se izgubiti od želje za dokazivanjem, od želje da pruži najbolje od sebe. Ne treba srljati, treba igrati pametno i organizovano. Ausburg nije Barselona, ali nije ni Voždovac. Dakle, kao što napisah, hladne glave i junačkog srca naprijed. Jedan delija vam želi puno sreće i da osvjetlate obraz Srbije u Evropi.

avatar
Delboy Trotter
Tuesday, 29.09.2015
23:37

Bravo za Žileta, a od Ausburga je ovo jako prijatno iznenadjenje. Skidam kapu

avatar
Delboy Trotter
Tuesday, 29.09.2015
23:36

Bravo za Žileta, a od Ausburga je ovo jako prijatno iznenadjenje. Skidam kapu.

avatar
РЕВОЛТ
Tuesday, 29.09.2015
22:51

Zile, mora neka asistencija da padne sledeceg cetvrtka, fokusiraj se...