Živković: "Zvezda je favorit a mi smo desetkovani"

Autor: Beta Beta
petak 17.04.2015.
21:15
Izvor: Beta

Bivši pomoćni trener Crvene zvezde koji je nedavno preuzeo Voždovac tvrdi da će njegov tim biti desetkovan za meč sa šampionom Srbije ali je izrazio nadu da "Zmajevi" mogu do pozitivnog rezultata.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Voždovca Bratislav Živković rekao je da njegova ekipa predstojeći meč protiv Crvene zvezde dočekuje sa velikim kadrovskim problemima, ali da se neće unapred predati.

"Ova utakmica će biti veoma posebna. Zvezda je Zvezda i bori se za titulu. Mi smo Voždovac i borimo se za opstanak. Biće jako teško, jer ćemo igrati bez dva suspendovana i četiri povređena igrača. Oslabljeni smo i to nam predstavlja veliki problem pred ovaj meč", rekao je Živković.

Živković je kazao da se zna ko je favorit u tom meču, ali da se njegov tim sigurno neće predati, već da će se boriti za dragocene bodove za opstanak.

"Svaka naredna utakmica nam je najbitnija. Tako su i pred ovu utakmicu očekivanja velika bez obzira ko je protivnik", dodao je on.

Za sadašnjeg trenera "Zmajeva" utakmica protiv Zvezde će biti veoma specifična.

"Niz godina sam proveo u Zvezdi. Sigurno će biti emocija, ali ću se truditi da što bolje pripremim Voždovac. Na tome stalno radim kako bih opravdao ukazano poverenje", rekao je Živković.

"Nadam se da ćemo napraviti što bolji rezultat, ali znam da to neće biti lako, a toga su i igrači svesni. Na dobrom smo putu, momci dobro rade i javljaju se pozitivni signali. U prošloj utakmici nismo imali sreću da naplatimo sav rad i trud, ali se nadam da će nam se to u narednim utakmicama vratiti", dodao je trener Voždovca.

Prvotimac Marko Adamović rekao je da se nada pozitivnom ishodu.

"Igramo protiv Zvezde koja je sigurno favorit. Verujem u sebe i svoje saigrače. Trenirali smo dobro, trudimo se i nadam se da će se napokon taj trud isplatiti. Imali smo peh da izgubimo utakmicu u Lučanima u poslednjem minutu, primili smo i dva evrogola koji se viđaju jednom u 10 godina, pa se nadam da ćemo od sada mi postizati takve golove i da ćemo napraviti niz bez poraza", kazao je Adamović.

Utakmica 23. kola Superlige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde igra se u subotu od 16.00 na stadionu Obilića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke