Živković: "U Razgrad po pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.07.2014.
17:30
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Reprezentativac Srbije Andrija Živković poručio je da Partizan želi da savlada Ludogorec u Razgradu i time trasira put ka prolasku u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona čime bi se revanširao Bugarima za prošlosezonsku eliminaciju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana doputovali su tokom popodneva u Razgrad gde ih u sredu očekuje prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv tamošnjeg Ludogoreca.

Sa ostatkom ekipe doputovao je i Andrija Živković, momak koji je do pre samo nekoliko dana nastupao za omladinsku reprezentaciju Srbije na EP u Mađarskoj. Talentovani fudbaler spreman je, kao i ostatak Partizanove ekipe, za duel sa Ludogorecom.

"Čeka nas jako težak protivnik, jako kvalitetna ekipa. Mi smo trenirali i pripremali se za ovu utakmicu i naravno idemo na pobedu" kazao je Živković.

Omladinski reprezentativac nije imao prilike da igra protiv šampiona Bugarske prošle godine ali se nada da je ekipa kadra da priredi revanš za prošlosezonsku eliminaciju iz kvalifikacija za LŠ.

"Čuo sam da su se pojačali u odnosu na prethodnu godinu, svi smo videli da su loše krenuli u prvenstvu što nama daje dodatni motiv. Naša velika želja je da ih savladamo i da im se revanširamo za ono od prošle godine" istakao je Živković.

Živkovićev klupski kolega Darko Brašanac istakao je da je stručni štab na najbolji mogući način predstavio igračima sve kvalitete i mane Ludogoreca i da ekipa spremno dočekuje prvu utakmicu u Ragradu.

"Sigurno da nas očekuje teška utakmica ali na to smo spremni. Radili smo u prethodnih sedam dana dobro na treninzima, dobro smo upoznati sa kvalitetom Ludogoreca. Očekuje nas teška utakmica i moramo ući u nju maksimalno motivisani i angažovani" kazao je Brašanac.

Fudbalere Partizana večeras očekuje trening na stadionu "Ludogorec Arena" u vreme odigravanja utakmice koja je zakazana za sredu od 20 časova po srednjeevropskom vremenu.

Podsećamo da je Ludogorec prošle godine u prvoj utakmici slavio rezultatom 2:1 iako su crno-beli prvu stigli do vođstva golom Saše Markovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke