Živković: "Samo je nebo iznad nas"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 22.06.2015.
16:06
Izvor: Beta

Omladinski fudbalski reprezentativac Srbije Andrija Živković rekao je danas da su on i njegovi saigrači napravili veliki korak u svojim karijerama.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Omladinski fudbalski reprezentativac Srbije Andrija Živković rekao je danas da su on i njegovi saigrači napravili veliki korak u svojim karijerama.

"Još nismo svesni šta smo uradili za Srbiju, za nas... Jedan veliki korak za našu karijeru, za našu budućnost... Brazil je svetska ekipa, stvarno su pokazali da su, čim su se našli u finalu, ozbiljna ekipa, kao i mi... U nekoliko navrata sam izjavljivao da ćemo da osvojimo trofej, jer sam verovao ovim momcima, stručnom štabu, znali smo svi koji nam je cilj", rekao je Živković novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija je u subotu postala svetski šampion za fudblere do 20 godina, pošto je na Novom Zelandu posle produžetaka u finalu savladala Brazil.

"Definitvno sam bio ubeđen u osvajanje trofeja kada smo pobedili Mađarsku (u osmini finala). Mislim da je to bila ključna utakmica... I, naravno, kad smo pobedili SAD na penale... Tada smo svi verovali da osvajamo pehar", dodao je Živković.

Nakon osvajanja titule očekivalo se da će neko od fudbalera Srbije biti proglašen za najboljeg igrača turnira, ali je ta nagrada otišla u ruke reprezentativca Malija Adama Traorea.

"To uopšte nije bitno... Svi ovi momci zaslužuju da budu igrači turnira. Svi oni su, po meni, igrači turnira. Svi su odigrali odlično, ovu medalju smo osvojili zajedno. Svi zajedno", dodao je Živković.

Na pitanje da li posle ovog uspeha "orlići" mogu da obećaju nove uspehe, Živković je kazao: "Čim smo osvojili Svetsko prvenstva, naravno da možemo da obećamo. Samo nam je nebo granica".

Upitan koliko će mu nastup na šampionatu sveta pomoći u daljoj karijeri, pa i u Partizanu, Živković je zamolio novinare da ne razgovaraju o klubovima, već samo o reprezentaciji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Monday, 22.06.2015
18:44

Ovaj decko kad trci sa loptom izgleda kao balerina kad plese, perfectno!! Imas neki osecaj da se prebrzo zaleteo kad ono.... novi azar a ne mesi sto svi pisu.

avatar
Zver Memphis
Monday, 22.06.2015
16:43

Zivkovicu dobro izaberi svoj sledeci klub,pa za 3-4 godine da igras za Junajted :)