Živković pred derbi "puca" od samopouzdanja

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.04.2015.
23:51
Izvor: Sportske.net

Prvotimac Partizana koji je uz Ivana Šaponjića obeležio prethodne mečeve koje su crno-beli igrali u JSL i Kupu Srbije ističe da u "večiti derbi" ulazi pun samopouzdanja i spreman da postigne prvenac protiv Crvene zvezde na "Marakani".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Lider na tabeli Jelen Superlige u subotu odlazi u goste najvećem rivalu a rezultati koje je Partizan zabeležio od momenta kada je promenio trenera govore da crno-beli spremni dočekuju "večiti derbi".

Partizan je na prethodne četiri utakmice pod vođstvom Zorana Milinkovića ostvario sve četiri pobede uz 10 postignutih golova. Četiri od deset datih golova bili su delo mladog Andrije Živkovića koji je na taj način nagovestio sjajnu formu pred "večiti derbi".

"Bilo mi je sa psihološke strane teško kada sam igrao prvi derbi, sada je sa stečenim iskustvom sve mnogo lakše. Imam mnogo samopouzdanja, ušao sam u ritam i nadam se da će se to videti i na meču sa Crvenom zvezdom" kaže Živković za "Novosti".

Omladinski reprezentativac Srbije još uvek nije postigao gol u derbiju ali uoči subotnje utamice veruje u to da će baš u 24. kolu JSL probiti led i pogoditi mrežu Crvene zvezde.

"San mi je da dam gol u derbiju mislim da će da mi se ostvari baš sada" samouveren je mladi Nišlija.

Derbi susret 24. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Partizana na programu je u subotu, 25. aprila, od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 23.04.2015
10:56

Sa punim pravom puca od samopouzdanja!

avatar
Jug Grobarima Revolt
Thursday, 23.04.2015
08:33

Volkov ili N. Petrovic, pitanje je sad? Brasanac, Drincic- Zivkovic, Babovic, S. Ilic (Ninkovic)- Saponjic. Izmene Markovic, Ninkovic i Grbic i to je to:-D

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 23.04.2015
00:46

I nije ti neki san, ali mislim da ga lako mozes ostvariti, prodji par puta pored Pavicevica i Lazica koji su stoperi slabog kvaliteta, zavrljaci par lopti i eto ti tvog sna :)