Živković: "Najvažnija utakmica u karijeri"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.12.2015.
12:09
Izvor: Sportske.net

Partizanov vunderkind Andrija Živković u potpunosti je svestan uloga koji nosi predstojeća utakmica sa Augsburgom zbog čega taj meč u Ligi Evrope doživljava kao najvažniji u dosadašnjem toku karijere.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Jedan od najboljih mladih fudbalera Evrope Andrija Živković trebalo bi da bude udarna igra šampiona Srbije u predstojećoj "finalnoj utakmici" sa Augsburgom u okviru 6. kola grupne faze Lige Evrope.

Uoči sutrašnjeg duela sa Augsburgom Andrija Živković je izneo svoja očekivanja i priznao da ima isti osećaj kao pred put na Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina.

"Voleo bih da se u klubu ponovi uspeh kao onaj koji je reprezentacija ostvarila na Novom Zelandu. Kada smo odlazili na Novi Zeland rekao sam da ćemo osvojiti Svetsko prvenstvo, tako i sada imam osećaj da ćemo se plasirati u narednu fazu Lige Evrope" kazao je Živković.

Deventnaestogodišnji krilni fudbaler imao je priliku da, ranije tokom godine, igra finale Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu i da sa "Orlićima" osvoji titulu ali predstojeću utakmicu u crno-belom dresu smatra najvažnojom u dosadašnjem toku karijere.

"Pripremamo se za ovu utakmicu maksimalno ozbiljno jer ona predstavlja najveće finale za nas i verovatno najbitniju u mojoj dosadašnjoj karijeri. Čeka nas težak protivnik ali ići ćemo na to da ostvarimo dobar rezultat" dodao je Živković.

Srpski reprezentativac u Augsburgu je postigao dva gola zbog čega će mu nemački tim posvetiti posebnu pažnju u četvrtak ali ti ne brine prvotimca Partizana.

"Otvoriće se oni sigurno. Potrudićemo se da odigramo pametno, da ne srljamo. U Superligi se ekipe uglavnom brane protiv nas a sada ćemo imati više prostora" ističe Živković.

Utakmica 6. kola grupne faze Lige Evrope između Partizana i Augsburga zakazana je za četvrtak od 21.05 a crno-beli mogu sebi da dopuste svaki minimalan poraz ali i onaj rezultatom 0:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 09.12.2015
14:09

Ti si Srpski Messi Andrijaaaaa Andrijaaaa Andrijaaaaaa :D

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 09.12.2015
13:24

Zivkovic- Lekovic (Cirkovic- igrao je i (ovaj) to nekada:-)), Bandalovski, Fabrisio, Subic- Jevtovic, Brasanac- Zivkovic, Ilic, Stevanovic- Umaru. Kljajic, Cirkovic (Lekovic), Babovic, Ninkovic, Grbic, Bozinov, Saponjic.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 09.12.2015
13:20

Ko ce vise docekati mec, ovo postaje neizdrzivo...