Živković: "Mudro i hrabro na Mađare"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.06.2015.
17:29
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Srpski reprezentativac Andrija Živković rekao je da "Orlići" neće potceniti Mađare i da je recept za plasman u četvrtfinale Mundijalita mudar i hrabar pristup narednoj utakmici.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije u nedelju je dobila rivala sa kojim će se boriti za plasman u četvrtfinale Mundijalita.

"Orlići" će u sredu ujutru, po srednjeevropskom vremenu, odmeriti snage sa selekcijom Mađarske a jedan od junaka prethodnog duela sa Meksikom tvrdi da potcenjivanje severnih suseda nije opcija.

"Videli ste da ovde nema lakih protivnika, otišli su kući Argentina i Meksiko, takmičenje je veoma jako, ali mi smo smo dokazali da smo i mi mnogo jaki. Moramo da budemo mudri i hrabri protiv Mađara, ne dolazi u obzir da ih potcenimo" kaže Živković.

Strelac drugog pogotka u trijumfu Srbije nad Meksikom tvrdi da se "Orlići" spremaju za težak meč i da je najvažnije da se ide korak po korak.

"U pitanju je osmina finala Svetskog prvenstva. Oni su nezgodan protivnik, nikad nismo lako igrali sa njima, pa će i ovaj meč biti težak. Ali znamo šta nam je zadatak, idemo korak po korak" zaključio je Živković.

Utakmicu osmine finala Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina Srbija i Mađarska igraju u sredu, 10. juna od 06.00 po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke