Živković: "Morao sam da iskoristim prilike..."

Autor: Miloš Marković
sreda 19.08.2015.
09:01
Izvor: Sportske.net

Žali brzonogi fudbaler Partizana za propuštenim prilikama.

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana poraženi su na gostovanju BATE Borisovu, u beogradu će revanš dočekati sa jednim golom zaostatka.

Izabranici Zorana Milinkovića su meč okončali sa deset igrača na terenu, ali su se i pored toga hrabro držali protiv respektabilnog rivala, koji je na kraju ipak uspeo da slomi otpor srpskog tima.  

Mogao je Partizan u nekoliko navrata da stigne do pogotka, najbolje prilike je imao je Andrija Živković, ali ih nije iskoristio.

"Nisam iskoristio šanse koje sam imao, a morao sam... To je fudbal, svakome se desi da promaši šansu. Dobro smo ušli u ovaj meč, gledali smo sebe i svoju igru, napravili smo i šanse, ali, eto, nisam ih iskoristio", rekao je Živković.

Živković je dobio nekoliko jakih udaraca na utakmici, koleno mu je otečeno, ali on veruje da nije u pitanju ništa ozbiljno.

Revaš utakmica plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Partizana i BATE Borisova igra se za nedelju dana u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mileta
Wednesday, 19.08.2015
11:47

Sve sto si do sada uradio pada u vodu zbog ovih promasaja.Zbog ovoga nikad neces biti svetska klasa.

avatar
33
Wednesday, 19.08.2015
10:30

Andrija svaka tebi čast na svemu! Nesporan talenat, odličan dečko i budući velikan ove igre, ali legende i velike igrače razdvaja upravo ono što ti nisi uradio a to je iskoristio barem jednu onakvu šansu! Mnogo sreće od srca! BWA

avatar
Wednesday, 19.08.2015
10:23

Ključni detalji meča BATE 1:0 Partizan su: pogrešan sastav Milinkovića (N.Petrović umesto Bandalovskog) i (Božinov umesto Lukića koga nema ni na klupi, a najbolji je bio protiv Spartaka), dve promašene šanse A.Živkovića na 0:0 i slaba reakcija Ž.Živkovića ali i igrača kod prekid igre. Kada Partizan ima kontranapad i šansu za gol golman BATE-a obično izlazi dosta daleko od gola, skoro na ivici šesnaesteca (na 14-16m) i na to treba obratiti pažnju i spremiti se za lob udarac ili dribling. U revanšu očekujem sledeći tim: Ž.Živković - Vulićević, Balažic, Fabrisio, Bandalovski (koji bi slobodno mogu reći i u odbrani i u napadu bio korisniji od N.Petrovića) - Babović, Brašanac, Lukić (sredina terena koja je do sada odigrala najbolju utakmicu, doduše protiv Spartaka ali je 99% utakmice dominirala igrom i to je trenutno najbolji Partizanov vezni red, a Lukić je na toj utakmici bio najbolji igrač na terenu) i u napadu: A.Živković - Šaponjić - Abubakar jer se u revanšu očekuje puno centaršuteva, gužve i dešavanja u šesnaestercu BATE-a, a tu je Šaponjić daleko korisniji i opasniji od Božinova kome bi ionako više odgovaralo da igra poslednjih 25' kada tempo igre padne i da pokuša potezom da reši utakmicu.

avatar
Scholes
Wednesday, 19.08.2015
10:10

Smejurija sta nije iskoristio..nAli i ovaj Milinkovic mi nije jasan sa Bozinovim i Abubakarom..

avatar
jc
Wednesday, 19.08.2015
09:32

Zivkovic najbolji nas mladi igrac,ali plafon za njega je Valensija,Sevilja,Fiorentina.nIsto vazi i za Lazara Markovica.

avatar
SAMI PROTIV SVIH
Wednesday, 19.08.2015
09:30

Ne pljujte odmah posle jednog poraza, od ni malo naivne ekipe. I to da je bar argumentovano. Neko piše Trujić kriv za gol i dobija brdo pluseva, a ustvari kriv je Vulićević. Kod zonskog branjenja prekida, kad igrači stoje u liniji (naš slučaj), svaki igrač pazi leđa igraču do sebe. Igrač koji je dao gol bio je između Abubakara i Vulićevića i Vulićević je zaspao i nije Abubakaru pokrio leđa. nNeko još piše igrali smo previše zatvoreno. Pa šta je trebalo? Da napadamo sa igračem manje?! Znate li koliko je teško igrati 50 minuta sa devetoricom u polju i to ptotiv fizički jake i spremne ekipe? I taktički smo sasvim solidno odigrali. nPljujete Babovića, a kao da niste videli da je dobio 90% duela na sredini. Dečko je preorao teren. Nije sta 90 minuta. Borio se, zatvarao u defanzivi, delio lopte solidno. nJeftović je do juče bio novi Jokanović, a danas je meta pljuvanja. Mlad je, pogrešno procenio, dešava se. Nedostaje mu iskustva. nBATE uopšte nije slaba ekipa, ali verujem da možemo dalje. Dajte im malo podrške.

avatar
dragi petrov
Wednesday, 19.08.2015
18:45

Babovic je uvek ok, uvek se bori i izgara na terenu nego kad nam najbolji igrac Andrija Zivkovic iz 3 % sanse potiv Vojvodine i Bate neda gol sta da kazemo dalje. Katastrofa. A mogli smo jos u Belorusiji da overimo ligu sampiona . I daje se vidi sto i svi pisemo da nam fali jedan dobar levi bek i jedan centarfor razbijac .

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 19.08.2015
23:12

Pa da li misliš da se ja ne kidam zbog tih šansi, šteta šta da se radi, ali bolje ipak imati šansu i ne dati gol, nego uopšte ne stvoriti šansu, ovo mi barem daje nadu da možemo nešto uraditi u bgd

avatar
Partizan002
Wednesday, 19.08.2015
09:08

have je to OK Ali namoj da se ponovi u beogradu.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 19.08.2015
09:07

Kod prve prilike si ocajno primio desnom i tu nije potreban poseban komentar, ne lici to na tebe, ali se mora priznati i da je u oba navrata golman znatno otezao posao te da je nama potreban jedan takav koji gospodari svojim kaznenim prostorom. Stojkovic, Disljenkovic, nebitno - Partizan ne sme da primi gol u Beogradu, tad ce sve ladje potonuti...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 19.08.2015
14:51

Problem je bio jer Živković prvi put nije ni video golmana, gledao je kako lopta dolazi do njega i onda je pogledao dole kad je primio loptu.

avatar
dragi petrov
Wednesday, 19.08.2015
18:49

Katastrofalno i pocetnicki sto ce mozda kostati nas igranja u ligu sampiona. Samo jednu da je iskoristio od 2 , mi bi smo bili korak napred.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 19.08.2015
16:57

Dobro, ali to je los i nezeljen prijem kako god da okrenes, izgubio je poprilicno kontrolu nad loptom tim potezom. Ne lici na njega...