Živković je Apolonov igrač!?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.12.2014.
14:54
Izvor: Sportske.net

Priča oko odlaska Andrije Živkovića iz Partizana dobila je novo poglavlje koje otkriva da je mladi srpski reprezentativac zapravo već prešao u kiparski Apolon.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i jedan od najperspektivnijih fudbalera koje Partizan ima navodno je već postao bivši u klubu iz Humske.

Priče da je Andrija Živković prodat fondu Pinija Zahavija nisu nešto što čujemo prvi put ali vest da je krilni fudbaler novi član kiparskog Apolona svakako jesu.

Grupa privrednika koja se okupila oko imena Alberta Nađa otkrila je danas da je Andrija Živković već prodat Piniju Zahaviju za 2.5 miliona evra a da će klub iz Humske od narednog transfera ovog fudbalera inkasirati 25 procenata koje će isplatiti Apolon!

Ukoliko se ove tvrdnje ispostave tačnim, to će biti samo još jedan u nizu transfera koje je Partizan obavio preko Izraelca Zahavija.

U prošlosti je na isti način Nikola Aksentijević prodat Viteseu a vodio se kao član Apolona, a isti princip imamo i kod transfera Nikole Maksimovića. Zajedničnko Aksentijeviću i Maksimoviću je to što nikada nisu zaigrali za Apolon ali su se vodili kao igrači tog kluba.

Da li će i Živković moći da se pohvali istom stvari u svojoj biografiji ostaje nam da vidimo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke