Živković ima poruku za Turke!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.01.2016.
17:10
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Partizana Andrija Živković oglasio se povodom sve češćih napisa u turskim medijima koji se tiču njegovog transfera u jedan od dva istanbulska kluba.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Jedan od najperspektivnijih srpskih fudbalera Andrija Živković danima je glavna tema turskih medija koji se bave poslovanjem tamošnjih velikana u zimskom prelaznom roku.

Na Badnji Dan smo preneli napise turskih medija vezane za interesovanje koje su Fenerbahče i Galatasaraj pokazali za Andriju Živkovića, a drugog dana Božića nagovešteno je da "Lavovi" gube bitku i da je prvotimac crno-belih bliži "Šukru Saračoglu" stadionu.

Tim povodom tokom popodneva se oglasio i glavni akter ove sage Andrija Živković koji u izjavi za turske medije negira mogućnost prelaska u bilo koji tamošnji klub.

"Ne znam ko pušta te infiormacije, ali one su apsolutno netačne. Neću preći ni u jedan turski tim" poručuje Živković za turske medije.

Na taj način Nišlija je otkrio da razmišlja samo o zapadu Evrope, a zašto i ne bi, kada su za njega već pokazali interesovanje neki bundesligaški i klubovi iz Premijer lige, a od ranije je poznato da je imao ponude Benfike.

Mladom reprezentativcu Srbije ugovor sa Partizanom ističe na kraju tekuće sezone, a ukoliko se ne dogodi čudo pa dođe do produžetka saradnje, postoje šanse da Živković napusti Humsku ove zime.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zagar37
Friday, 08.01.2016
23:25

Zile dodji u Arsenal😁😁

avatar
Partizan/Lazio
Friday, 08.01.2016
18:27

Kad smo vec kod Zivkovica jel zna neko da li nam je Zahavi isplatio letos onih skoro milion evra za Markeca sto je bio duzan?

avatar
REVOLT SPT
Friday, 08.01.2016
18:33

1) Odlicno pitanje na koje nemam odgovor, 2) Nisu ti objavili tamo:-D

avatar
Black Tooth
Friday, 08.01.2016
18:54

koliko se secam niko se nije vise ni pitao niti spominjao oko toga!

avatar
Partizan/Lazio
Friday, 08.01.2016
18:51