Živković: "Daćemo sve od sebe protiv Partizana"

Autor: Beta Beta
petak 14.10.2016.
19:09
Izvor: Beta

Trener fudbalera Voždovca Bratislav Živković rekao je danas da je Partizan u usponu forme, ali da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici dati sve od sebe kako bi ostvarila dobar rezultat.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca u subotu od 17 časova igraju protiv Partizana utakmicu 12. kola Superlige Srbije. Utakmica će se igrati na stadionu koji se nalazi na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj, što će biti prvi put da tamo gostuje Partizan.

"U specifičnom ambijentu dočekujemo Partizan. Ta ekipa je u usponu forme i ima odlične pojedince. Jako dobro moramo da udjemo u meč i potrudićemo se da damo sve od sebe", rekao je Živković, navodi se na sajtu Voždovca.

Fudbaler Voždovca Aleksandar Filipović rekao je da njegovu ekipu čeka teška utakmica, ali da misli da je u prednosti pošto će igrati na svom stadionu.

Posle 11 kola Voždovac je 10. na tabeli sa 14 bodova, a Partizan, koji je vezao pet pobeda u prvenstvu, zauzima treće mesto sa 22 boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Saturday, 15.10.2016
14:29

Ovo je odlicna sansa da Vozdovac prekine seriju Partizana od 5 pobeda i vrati ih u realnost, ajmo Bata, znas ti kako da iskoristis momenat i slabosti Partizana, pokazao si to vise puta.