Živković: "Bez oscilacija do pobede nad Jagodinom"

Autor: Beta Beta
subota 02.09.2017.
16:32
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Marjan Živković rekao je da njegova ekipa mora da igra konstantno i bez oscilacija tokom svih 90 minuta, ako želi da pobedi Jagodinu u sutrašnoj utakmici trećeg kola Prve lige Srbije.

facebook.com/fknovipazar.zvanicna
facebook.com/fknovipazar.zvanicna

Povezane vesti

"Poznajem dobro rivala, imaju dosta korektan tim, kojem od prošle sezone nedostaju napadači Miroslav Lečić i Stanimir Milošković. Ako budemo igrali kao u prvom poluvremenu u Čelarevu, možemo da se radujemo", rekao je Živković.

Novopazarci su 11. na tabeli sa dva boda, dok je Jagodina poslednja bez osvojenog boda.

"Nisam zadovoljan bodovnim učinkom, ali ubedjen sam da će se malo ekipa radovati protiv nas. Prilično smo čvrsti, ali i nestabilni. Ako otvorite utakmicu vodjstvom od 2:0, kao mi protiv ČSK Pivare, normalno je da pobedite sa 4:0. Ipak, odustali smo od igre koja donosi rezultat, a domaćin je iskoristio naš pad i stigao do boda", naveo je Živković.

Poslednjeg dana prelaznog roka u Pazar su stigli štoper Deni Pavlović, Uroš Stepanović i povratnik Mehmed Avdić, koji igraju u veznom redu, kao i napadač Jovan Jovanović, a nešto ranije i fudbaler sredine terena Marko Vučetić i ofanzivni Marko Simić.S druge strane, klub nije dogovorio saradnju sa Irfanom Vusljaninom i Seadom Hadžibulićem, a nije realizovan ni transfer Nemanje Petrova iz pirotskog Radničkog.

"Ne bismo dovodili te igrače da nemaju kvalitet, što se odnosi i na ranije akvizicije. Pojačaće konkurenciju i doprineti da budemo visoko kotirani. Želimo povratak u Super ligu, a vreme će pokazati koliko je to realno", kazao je Živković.

"Potrebno je dosta rada i strpljenja da bi potpuno novi tim funkcionisao na željenom nivou. Za mesec dana klub se stabilizovao, sredio finansije i doveo 18 do 20 novajlija. Trebalo ih je najpre selektirati, pa tek početi sa radom", dodao je on.

Utakmica izmedju Novog Pazara i Jagodine igraće se u nedelju od 16.30 na Gradskom stadionu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke