Živko Živković ponovo ''crno-beli''? Da li će Zvezdina ''braća'' pokvariti taj plan?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.04.2017.
09:50
Izvor: Sportske.net

Bivši golman Partizana ostavio je odličan utisak u Grčkoj ove sezone, a na leto povratak crno-belim bojama?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, posle dugogodišnjeg boravka u Partizanu, Živko Živković se prošlog leta rastao sa klubom iz Humske i karijeru nastavio u grčkom Ksantiju.

Tamo se odlično snašao, izborio se za mesto prvog golmana i odigrao svih 27 prvenstvenih mečeva u šampionatu Grčke do sada, na kojima je ukupno primio 24 gola.

Njegova ekipa je trenutno na odličnom šestom mestu i bori se za izlazak na evropsku scenu.

Dobre partije Živkovića izazvale su interesovanje i većih klubova u Grčkoj, a prema poslednjim informacijama najozbiljnije je zainteresovan Ivićev PAOK. To je za grčke medije potvrdio i Uroš Jakovljević, njegov menadžer.

''PAOK se interesuje za Živkovića, obavili smo neke prve razgovore na tu temu, ali još je rano da se priča o transferu. Ima interesa i sa drugih strana, videćemo narednog leta šta će biti. Živko je u Partizanu nosio crno-belo, njegovo srce je crno-belo'', poručio je Jakovljević, a prenosi ''MetroSport''.

Ali, izgleda da PAOK nije jedini zainteresovan, s obzirom da su počele spekulacije i o interesovanju Olimpijakosa, pa je utisak da će 28-godišnji Živković na leto biti na slatkim mukama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke